Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【超薄.彈性.貼身帶來的觸感..】史上最完美女人偶 The Avengers Black Widow

好難講架  好似粒廛吾夠深色 , 件衫點解有藍線 , 塊面太尖 , 邊個黎架.....林林總總
dvddvdhk 發表於 1-2-2013 08:21 PM

出完口術,轉個頭即刻上老虎 check 價睇下有無得執死雞啦:45:
靓系几靓, 但我今朝系 hottoys facebook第一眼见到就觉得个样同当初个版唔同左, 块面好似长左同瘦左D, scarlet块面冇咁尖同埋有多D肉.....第一次入hottoys 女figure有D失望, 只猫女可以放弃唔订啦E家
Nice shot! Thanks for sharing!
大家咁話  呢隻係我第一隻 12" 女人偶 , 仲要咁好身材  真係有排玩 , 不過店員提醒吾好用手直接 ...
dvddvdhk 發表於 1-2-2013 08:43 PM

包膠身體?? the body or the clothes?? please provide more detail, thanks
靚就靚啦 不過硬係唔似scarlett 無佢個種神髓
ht d 頭雕總會有一兩隻係咁e.g luke
同埋個身薄咗少少 肥晒小小就正啦
今晚拿了,太正!qc又好,body包膠,胸軟軟地,過隱!十分過隱!
收左錢幫影官圖唔梗係讚到天上有地下無。
我就覺得好一般,同似真人仲有好大距離
我今晩都去拎左,雖然吾講得係完美,但係實物其實比影相正好多,好有Feel∼∼
頭像被屏蔽
件衫個可動性真係一讚
個樣都幾靚 雖則同真人有d出入
包膠身體?? the body or the clothes?? please provide more detail, thanks
wingsiu 發表於 1-2-2013 11:59 PM

係個身體 , 軟膠可能比較易污漕 , 所以職員叫我地吾好直接用手掂個body .
NICE相~~實物看來比官圖成熟左, 但我覺得要搵另一間玩具公司比1K左右做到咁真係好難

我果張單, 恐怕3月先有得拎.......第一次比咁多錢買鬼婆, 日本萌女就大把
真係好靚的說!同上隻真係進步不少呀
ht e隻造得好正, 個頭雕係有dd美化左肥左既絲嘉麗, 無法啦要佢本人批佢又點接受自己肥左:75: