Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【超薄.彈性.貼身帶來的觸感..】史上最完美女人偶 The Avengers Black Widow

16号晚单,快d到p1x
影得好靚
史上最完美????
呢輯相d淡友無位入喇掛
Gainax 發表於 1-2-2013 03:20 PM

好難講架 :shy: 好似粒廛吾夠深色 , 件衫點解有藍線 , 塊面太尖 , 邊個黎架.....林林總總 :38:
飛出去攞~~~~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 1-2-2013 03:33 PM

我放工都飛左出去拎勒 !!! 超開心 , 今晚先慢慢玩 !!!
我放工都飛左出去拎勒 !!! 超開心 , 今晚先慢慢玩 !!!
dvddvdhk 發表於 1-2-2013 08:23 PM

恭喜大大有新女玩~~~~~~~~~~~~:p
恭喜大大有新女玩~~~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 1-2-2013 08:39 PM

大家咁話 :71: 呢隻係我第一隻 12" 女人偶 , 仲要咁好身材 :46: 真係有排玩 , 不過店員提醒吾好用手直接接觸包膠身體 , 會有黑印架 , 咁多位師兄吾好玩得咁激勒 :p
大家咁話  呢隻係我第一隻 12" 女人偶 , 仲要咁好身材  真係有排玩 , 不過店員提醒吾好用手直接 ...
dvddvdhk 發表於 1-2-2013 08:43 PM

真係要就住玩~~~~~~~~~~~~:46:
15號7:00單,有排先到
大家咁話  呢隻係我第一隻 12" 女人偶 , 仲要咁好身材  真係有排玩 , 不過店員提醒吾好用手直接 ...
dvddvdhk 發表於 1-2-2013 08:43 PM

咁咪要帶套......係帶手套先玩:x
咁咪要帶套......係帶手套先玩
chika 發表於 1-2-2013 08:51 PM

梗係要啦 , 將手套安全套係手指上係好重要架 , 記得係手指上 , 吾係其他地方 ! 但做第二d野既時候記得套係應該既地方而吾係手指 , 吾係會攪出人命架:x
樓主擺D pose 好誘惑, 但見到figure 嘅髮質有 D 惡搞 …………… :76:
回復 2# Dick.Po

呢d質地既figure衫, 絕對唔keep得耐, 什麼好薄好回彈, 公道講句不是什好既selling point. 都係放長雙眼睇下點吧.
都ok, 但hottoys隻隻女figure都硬係大貨差dd, 女figure上色真係好難好難.
完美? BS....

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
個人覺得Babydoll 做得好過呢隻......