Toysdaily 玩具日報

報價 : 個人認為抵玩靚價之山口式 GETTER GUO

雞旺3樓有間舖山口式 GETTER GUO REVOLTECH 089, 做緊 綠草找一雞, 個人認為幾抵玩, 因為近年好少見第二期山口式 (大盒) 做到呢個位, 自己都入左一盒, 有興趣可以去睇睇
注:
- 間舖即是以前賣好多平價(老番?)12" 拉打同嘰嘰果間, 佢對面都有個櫥窗舖
- 收錢個女人冇乜禮貌, 果佢個問題同收錢時都串串貢咁, 幫襯佢要有心理準備
- 呢個價真係對我黎講幾抵, 亦都係前幾日先遇到, 如各位members 覺得都ok抵而去買黎玩,  我都開心大家買到抵玩玩具, 但是如果有D members 唔覺得抵或晨早知呢個價或有其他地方更抵或你屋企樓下差唔多價錢, 要你專登去買蝕車錢之類既意見, 我只能講聲抱歉, 我報D料唔 update 同唔識咩叫算到盡
收到晒...thx:71:
哩間野不嬲都賣開番版。。。咁既價錢粗玩就無妨。。。:67:
尼隻之前好多地方都做7-8草,不過6草真係未見過
我都幾鍾意隻野嫁,100蚊買都抵
哩間野不嬲都賣開番版。。。咁既價錢粗玩就無妨。。。
sundaydriver 發表於 10-12-2012 10:36 PM

呢間野其他野都似老番,不過隻山口應唔係老番

印象中轉輪山口無見過番版,
這方面可能海洋堂公司控制得很好,
不像另一家GOOD SMILE的FIGMA和黏土人番版滿天飛~~

GETTER GO是好物, 配件特多,
要劍有劍, 要槍有槍, 要刀有刀, 要砲有砲,
連子彈也附上了, 又有特效地台, 飛行固定架,
外型也算是三一數一數二靚仔的, 可動也超高,
淪落到死貨價, 除了人氣不及其他三一, 或者出貨量太大,
想不到其他原因.

我也想買多一隻, 那個飛行器很實用呢~~
印象中轉輪山口無見過番版,
這方面可能海洋堂公司控制得很好,
不像另一家GOOD SMILE的FIGMA和黏土人番 ...
cliffordchan107 發表於 11-12-2012 11:38 AM

其實翻黎都冇數圍, 山口式正價都係百零蚊, 翻左賣幾錢先好? 同埋就算正貨D上色膠料都已經有少少山寨feel, 如翻的話再差D, 幾平都冇人要啦
其實翻黎都冇數圍, 山口式正價都係百零蚊, 翻左賣幾錢先好? 同埋就算正貨D上色膠料都已經有少少山寨feel, ...
kinis 發表於 11-12-2012 04:44 PM

山口也不是隻隻也差的, 有些已經升上神枱了,
況且番版也不一定好賣才番的, 公司或廠監管不好, 私底下番個模, 或造多了, 就有這個情況.
呢隻真係好野黎架
把大劍超型