Toysdaily 玩具日報

查看: 11794|回復: 4

[玩具報告] 新貸隨影 ~ 山口The Bat, AK Exia...(多圖)

山口式 - The Bat
造型同比例都不錯, 用色亦比之前Tumbler好 ... 好在之前冇追1:43:34:

正面 ~ 由於機頭加球形關節所以比設定下垂一點, 兩邊前引擎亦設計較集中

尾部 ~ 最後的機翼用細球關節...無力之餘...我都唔係好敢扭=  =""

同1:43 Maize Tumbler, Tomy Bat Pod比較 ~ 比例好fit牙^ v ^

起飛 ~~

C4

同之前Hotwheel The Bat比較 ~ 立分高下

來點Action Pos屎 ~~

最後大合照

總括來說性價比不錯, 上手感覺亦沒有想像中"化學"~~(相比Maize)
唯獨不足就是機尾翼都可動...為何不設計降落Mode呢...

Assault King - Gundam Exia Repair II
一個字"正" !!
兩個字"好玩" !!

Camera Ready ~
Gundam 00 第一集 ~
Take One !

210082 EXIA 在到達目標同時終止散佈GN粒子
確認到目標對象

不管你是哪裡來的都已踩進別的領土
沒可能完好無缺離開吧

你知道我是誰嗎
是英雄 巴多裡克.克拉薩瓦爾 !

EXIA 目標鎮壓

看你還是沒搞清楚

這次是純需帥XDD

意外發現  原來同SCM比例上幾夾(是笨大的技術在退步嗎=  =""...)

SCM停產真係高達界一大遺憾...
取而代之係上色靚但唔郁得既淨企系列...
同郁得既但唔之算唔算上左色既王國系列... ...唉

相信很多人都想吐糟某些穿崩位同其實~這部是Repair II {:1_204:}
知道啦知道啦 ~ 玩得這麼興起是因為隻RG EXIA只是完成了右腿...算是望梅止渴吧T^T

最後 一 分享
終於齊三姐妹:$
Exia圖,好連動!
:71:

耳機線:58:,正www
The bat竟然無maize tumbler 咁化學?

我反而覺得maize有避震好實淨
配上Maze架車反而好夾~