Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.74~~~Shocker 的宿敵~~~新一號

Some大啲post真係精彩...!!百看不厭啊~~點都要支持你啊~!:71::71:
Thx genji 兄支持~~~有錢淨記得入番隻一號呀~~~~~~
好耐無上黎 TD 啦~~~ThX aeroman 兄支持~~~~近排學業 ...
Somebody_Ex 發表於 27-7-2011 11:14 AM

謝謝some大問候!!:35: 宜家放緊暑假!! 不過實習教會好多野做!! 8月頭hold 福音camp, 8月中同尾要講兩篇道, 9月頭又開學喇...:70:
今晚我也入手了,回到家打開出來玩,真係玩到唔想停,拍得住新電咁出色
如果唔係夜左回家 真係好想開壇幫佢影相
Some大啲post真係精彩...!!百看不厭啊~~點都要支持你啊~!
chocolate8909 發表於 27-7-2011 12:02 PM
謝 chocolate 兄支持~~~:77:
謝謝some大問候!! 宜家放緊暑假!! 不過實習教會好多野做!! 8月頭hold 福音camp, 8月中同尾要講兩 ...
aeromanCCM 發表於 27-7-2011 11:09 PM
真係好忙呀 aeroman 兄~~~尤其暑假係傳道黃金月~~~你要畀心機呀~~~:77:
今晚我也入手了,回到家打開出來玩,真係玩到唔想停,拍得住新電咁出色
如果唔係夜左回家 真係好想開壇幫佢影 ...
AJ 發表於 27-7-2011 11:36 PM
好玩之餘又有懷舊味~~~令人相當投入~~~:51:期待 AJ 兄GE分享帖~~~~:)
不過我想希望你成日行到好運~~~sad 貨遠離我~~~~
THX jazz 兄支持~~~ 年代唔同投入唔到~~~好似我而 ...
Somebody_Ex 發表於 25-7-2011 05:51 PM

thx some bro!!!:$
SUPPORT~~  

對之後昭和系列都很期待:)
回復 81# big9kan

請問SHF新1號今年幾月再販??
回復  big9kan

請問SHF新1號今年幾月再販??
Agito 發表於 4-9-2012 09:50 AM
十月會再販~~~~~~~~:78: