Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.74~~~Shocker 的宿敵~~~新一號

雖然對昭和的騎士不甚了解,但還是要入手的啦
綠色的胸甲不知怎麼的越看越感覺舒服。
一舉鯨濤快哉風 發表於 24-7-2011 11:54 PM
不打緊~~~~:73:買了才看回一號的劇也可以~~~但那些劇情現在看來似乎有點兒戲~~~~:68:
1號萬歲
可惜我要搬屋裝修
唔係都想入來玩玩
一文字 發表於 25-7-2011 01:00 AM
就算搬屋也可以買一盒收起先嘛~~~~正嘢點忍到手呢~~~~:35:
支持SOME大正POST
tonytang2106 發表於 25-7-2011 01:13 AM
THX tony 兄 十卜~~~~~~:)
新一夾 cyclone 真係配過 the first/next 一號多好多好多好多

事關 the first/next 一號真係比較樣 ...
玩具 發表於 25-7-2011 01:16 AM
同意~~~新素體比舊素體夾架車~~~:)
Support support .....good post !!!!!
相靚身材正, 個人認為現時SHF只有新一號才襯得起影月。
Newt 發表於 25-7-2011 12:11 PM
Newt 兄實在太畀面一號啦~~~如果無修到身~~~其實都有啲"殊"~~~:DD
Thanks for sharing again Some's bro!
Support!!

Hopefully the silver paint wont get scratche ...
fktuen 發表於 25-7-2011 03:31 PM
fktuen 兄可以放心~~~今次一號啲銀油油質幾好~~~係 chrome silver~~~唔會好似 faiz 咁容易刮花~~~:)
這次外型實在很棒~而且關節設計方面與next/first1號並排會看得見明顯的進步~
要是往後再有昭和拉打的SHF ...
手榴蛋包飯 發表於 25-7-2011 06:32 PM
THX 手榴兄支持~~~~:) 原來支手杖劍係新電影用過~~~舊時係櫻島型態時先有用過~~~:77:
Support support .....good post !!!!!
alex555 發表於 25-7-2011 11:32 PM
謝 alex 兄支持~~~~相信你都買咗一號啦~~~:)

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~下隻分享應該係 Evil Tiga 啦~~~:)
今次shf真係出得幾好
連本身對一號無咩感覺既我都被毒到:shy:
睇完post,即刻攞返曬超任(橫向動作)同PS1(格鬥)既幪超黎打
頭像被屏蔽
lz的帖好正好詳細,舊人用新車都幾合得埋
今次shf真係出得幾好
連本身對一號無咩感覺既我都被毒到
攝影_基 發表於 26-7-2011 01:51 AM
THX 基哥支持~~~一號令你滿意嗎~~~~~:73:
睇完post,即刻攞返曬超任(橫向動作)同PS1(格鬥)既幪超黎打
莫探員 發表於 26-7-2011 04:00 AM
咁心血來潮~~~:@ :DD
lz的帖好正好詳細,舊人用新車都幾合得埋
marco0428 發表於 26-7-2011 11:45 AM
THX marco 兄支持~~~~~:)
請問櫻島一號又係點黎架?
:71:
好正~

懋入但所有資金都去哂ooo身上~XDDDD
請問櫻島一號又係點黎架?
carton1216 發表於 27-7-2011 12:30 AM
呢個係櫻一號~~~:)
太美了!!!! 支持some大!!! 支持1號!!!!:shiny::$
好正~

懋入但所有資金都去哂ooo身上~XDDDD
genji 發表於 27-7-2011 12:34 AM
Thx genji 兄支持~~~有錢淨記得入番隻一號呀~~~~~~:DD
太美了!!!! 支持some大!!! 支持1號!!!!
aeromanCCM 發表於 27-7-2011 01:21 AM
好耐無上黎 TD 啦~~~ThX aeroman 兄支持~~~~近排學業進度如何呀~~~~:)