Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

咁咪即係要先打敗當晚排動漫節既入場人士再打機械猫?打完兩場都力埋去俾錢了。
luenfung 發表於 25-7-2011 03:20 AM

咁大家都係排隊,無話打邊個唔邊個!而家係要鬥早去排,無乜古惑出!有人插隊打尖,咪報警,好簡單!差管好近!
去到排隊,數下人頭,過六百可以早返去訓!有緣明年再來!
Lowbchuen@hotmail.com, not get the email yet, thanks~
28night thx
不如打電話去問清楚
唉,你班什牌軍都係算吧啦,仲諗住有條執死雞隊把鬼咩
依家講緊一套起碼可淨賺四千銀呀,呢舊肥豬肉大把人搶啦
各大玩具店同蝗蟲抄家都諗緊點玩頭位卡爭奪戰了
未收到e-mail
number319@hotmail.com
Charles 28 night
pls add me
師妹我同朋友合共兩個女仔26晚或者27早去排
想話有冇師兄照應下、因為第一次排
umasense_sk25@yahoo.com.hk  /  umi
同埋想問佢條隊會到時會係邊到排起架?@@/
唉,你班什牌軍都係算吧啦,仲諗住有條執死雞隊把鬼咩
依家講緊一套起碼可淨賺四千銀呀,呢舊肥豬肉大把人搶啦 ...
最佳損友 發表於 25-7-2011 02:10 PM

仲有咁好利潤咩???
頭像被屏蔽
回復  最佳損友

咁佢都諗下俾D真正玩家排唔到600既人,加上佢又有剩貨,maybe 600 後都已經唔係炒家 ...
sugizoho 發表於 25-7-2011 03:06 PM

你真係好天真好可愛:35:
我也希望如此,如你所願:71:
呀烤活你快d同我X-MAN上身識分別玩家同炒家!!!!

有無巴打夾份掛隊呢?

我有個構思(未必可行)
我想係動漫節買隻batman,其它兩隻就無乜興趣,我想28號6點開始排,每人6個鐘,最尾果個約埋一齊羅,唔知有無大大有興趣呢?:64:
我估個個都最想要隻BATMAN,應該要BATMAN o個個排二分之一的時間,另兩個各排四分一時間.
啊~係哦~公道~多謝大大提醒~:71:
唔好意思, 我想問下大會咭及他們的購買券會係幾時派?
回復 206# 曼聯朗尼仔

其實張卡係咪去完第二個booth會收咗?
如果個人排排下走左呢-,-