Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

elises2: 我收唔到email啊......
頭像被屏蔽
加入! 27號晚到
jasonycy28@hotmail.com
頭像被屏蔽
個名好熟,好似響Y拍見過
O暈 發表於 22-7-2011 08:56 PM

係喎, 個名一樣架喎, 仲要賣緊一套三隻限定版6隻金牛喎, 仲去來做咩啊?
頭像被屏蔽
無間道~~:58:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
睇睇下,出POSE個人唔會係侯活陳吧:(
我都收唔到e-mail
樓主唔就HT CEO???
HT可否以後有回vip 9折呢CEO?
樓主唔通就係HT CEO???
HT可否以後有回vip 9折呢CEO?
勁呀! 連炒家到入隊幫大家! :66:
似足d 漫畫裡面咁, 打打吓連d 奸角宿敵都加入主角陣營 :57:
昨日已打去問過,有加入WHATSAPP的人應該知道了, 只有持大會派的"排頭位抵鍚卡"先可以去找HOTTOYS STAFF 取購買証,可以最多選擇買3隻不同款,600人當中會有人唔買或有人只買一隻,三點前攤位只會做呢600人生意,如買淨的貨都唔會三點後賣比無購買証的人,HOTTOYS個女STAFF話的
昨日已打去問過,有加入WHATSAPP的人應該知道了, 只有持大會派的"排頭位抵鍚卡"先可以去找HOTTOYS STAFF 取購 ...
KIVA322 發表於 23-7-2011 08:26 AM

咁而家最想知就係大會今年會派幾多張排頭位抵鍚卡啦

如果好似上年咁得300張 咁一定仲有好多貨剩
就算派足600張 我諗果幾百人 都仲有好多人會去買天下,玉記
如果真係唔會賣比冇證果d人 咁剩番d貨我估都係比之前 vip waiting list多
係喎, 個名一樣架喎, 仲要賣緊一套三隻限定版6隻金牛喎, 仲去來做咩啊?
黃金雙子薩卡 發表於 22-7-2011 11:58 PM

我都見到,真係好過份