Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

頭像被屏蔽
未收到e-mail
number319@hotmail.com
Charles 28 night
頭像被屏蔽
i want what app but i cant pm
shall bro add me in msn with number319@hotmail.com
其實個措施有乜作用呀??:blame: 1000先有場內既排隊區..1000前咪一樣有成堆人係度..唔通1000先正式比排個陣 就成堆人衝埋去一瞬間迫爆個入口:Q根本唔知想點..又1000點先排..1500先派貨..有解決問題咩?
25號00:00AM開始在門外:43:
25號00:00AM開始在門外
wwe619wwe 發表於 24-7-2011 09:45 AM

ching你講真架,咁早到
其實係咪個600張抵錫card 會係即場派比頭600個人??
未收到e-mail
number319@hotmail.com
Charles 28 night
pls add me
其實係咪個600張抵錫card 會係即場派比頭600個人??
布魯士 發表於 24-7-2011 12:33 PM

真係唔知大會點搞
上年得300張 今年就算派600張 HT都冇可能清晒600隻
仲有好多人會排玉記,天下架嗎 唔係個個都買HT
睇番往年新聞 原來派頭50位都係著住"越一"既小朋友
呢幾日特登上越一個網度睇 原來間公司今年 都有搞D活動 引人排頭位
睇黎今次頭幾名又係越一既人

不過HT既然講到明唔賣比冇頭位卷就唔好賣 唔好一陣比多鬧多兩鬧
又無啦啦話賣
真係唔知大會點搞
上年得300張 今年就算派600張 HT都冇可能清晒600隻
仲有好多人會排玉記,天下架嗎 唔係 ...
白武男 發表於 24-7-2011 03:19 PM

HT一定可以賣清晒600隻,  vip 有1600 人, 只得800 VIP已經預定,  有D VIP 已賣單, 可能會再排,個個都想入隻 New batman ,  其實 800 + 600 隻,連VIP 都唔夠分啦.
HT一定可以賣清晒600隻,  vip 有1600 人, 只得800 VIP已經預定,  有D VIP 已賣單, 可能會再排,個個都想 ...
gekigoke 發表於 24-7-2011 04:27 PM

我冇懷疑過HT既清貨能力 亦都知呢3隻限量版非常吸引
只係覺得今次要排頭位卷 + HT購物卷先買得的話
加上有師兄話過冇頭位卷唔賣的話
最重要反而唔係HT購物卷 因為HT 一定準備夠數
而上年只得300張頭位卷 真係想知HT到時安排會點
而家最想知真係今年有幾多張頭位卷
我冇懷疑過HT既清貨能力 亦都知呢3隻限量版非常吸引
只係覺得今次要排頭位卷 + HT購物卷先買得的話
加 ...
白武男 發表於 24-7-2011 04:36 PM

我唸HT 應該同大會溝通了, 其實今年的安排已經好過上年, 因為有d  條文係針對 機械cat
已問過 HT ,他們都話只得一條龍, 只賣給有排頭位咭及手持他們的購物券...咁睇真係唔知剩左d貨會點喇.
sugizoho 發表於 24-7-2011 03:38 PM

剩左d貨該會去ss比人訂
到時該會開番亞洲delivery