Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 第13屆香港動漫電玩節節目及參觀指南

無論如何
28號八點到我會去現場視察
一超過五百人排緊  我便會放棄~
頭像被屏蔽
請問各位師兄 hottoys 派個張 抵鍚咭 一張係唔係只可以購買其中一款限定版?
南亞同大陸人都好狼.. 小心
dogjumpjump 發表於 26-7-2011 11:05 AM

真係唔係話歧視..
但有南亞人同內地人係度 我驚好混亂
8700 ??? 抵喎 ... 平過拍賣網首輪d單
基本上已經可以放棄,今次真係唔夠炒家玩
仲要有南亞人士+埋內地人士 希望唔好造成混亂就好
疊埋心水 留 ...
白武男 發表於 26-7-2011 10:05 AM

如等tdkr,會唔會又來隻動漫限定?因為tdkr電影做嘅時間都係7月到
頭像被屏蔽
今日蘋果動新聞都有講對豹紋Nike Woven,抄家都係搵南亞人排隊,你話死未!
請問各位師兄 hottoys 派個張 抵鍚咭 一張係唔係只可以購買其中一款限定版?
回復 236# AlanKing
hottoys 派個張咭可以買齊一套3款~
頭像被屏蔽
如等tdkr,會唔會又來隻動漫限定?因為tdkr電影做嘅時間都係7月到
你我他 發表於 26-7-2011 11:18 AM

我覺得絶對有可能...
今年要等、出年都係又要等...
但起碼出年等個D會係新野喎∼
天氣預報28.29 有狂風驟雨, 又南亞人~
今年真心想要既玩家真係辛苦~~
我覺得南亞只係佢d體味同埋傾計聲量可能唔會咁多香港人接受到
佢地都會守規則, 但係如果比人了起把火真 ...
flighttosky 發表於 26-7-2011 11:21 AM

南亞佢地都會守規則, 內地果D 除時打架

我屋企附近有好多南亞人, 但我從未見過人地坐小巴打尖, 相返D  大陸人係從不排除,  我上星期先有大陸人打尖上小巴, 剛剛有個警察經過, 我立即同警察講, 警察真係叫D  大陸人下車
南亞佢地都會守規則, 內地果D 除時打架

我屋企附近有好多南亞人, 但我從未見過人地坐小巴打尖, 相返 ...
gekigoke 發表於 26-7-2011 12:32 PM

唔出其,d大陸人就算係大學讀到碩士博士都好,都唔識基本禮貌,更何況其他:(