Toysdaily 玩具日報

查看: 103376|回復: 106

[活動展覽] 超合金魂 GX-61 王者合体 大王者彩色試作 (p.3 有動畫版合体圖)

應該好快出場

嘩!! 咁快有成品, 應該好快出.:71:
咁快有辦睇~
好期待
正 我最愛合金之一出合金魂:handshake:
快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲快啲
雖然對這個沒興趣,但都好。
頭像被屏蔽
好開心,比例比以前的大boxset好好多。
睇尼果2個紅色膊頭,應該合体後換件

好開心,比例比以前的大boxset好好多。
中弓 發表於 18-7-2011 02:19 PM
e...?! 睇黎招巳中。

但呢隻應該唔會有人一個月前就走出黎話 cut 單啦掛...應該買得輕鬆。
gantz414 發表於 18-7-2011 02:18 PM

你以為la, 嗰班人顛ga...:70:
睇尼果2個紅色膊頭,應該合体後換件
gunbaron 發表於 18-7-2011 02:21 PM

唔打緊la, 佢keep返大嘅以前size我心願lu...:$
頭像被屏蔽
嘩, 好似好得咁,比d時間儲下錢好wor......最緊要係夠大隻,yeah:71:
e...?! 睇黎招巳中。

但呢隻應該唔會有人一個月前就走出黎話 cut 單啦掛...應該買得輕鬆。
gantz414 發表於 18-7-2011 02:18 PM

就憑你呢句, 果班海鮮ghost 已得知有人想買, 就會出手賺你的血汗錢, 所以最好都係唔好有太正面的反應/期待, 先係上策
希望會有其他大大清楚d既相就好啦!!