Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 超合金魂 GX-61 王者合体 大王者彩色試作 (p.3 有動畫版合体圖)

因為 大馬神,泰坦3 ,王者合体都係大河原邦男 設計,

隻腳部份個頭, 同大馬神一模一樣樣.
馬仔 發表於 18-7-2011 05:48 PM
仲有Gundam個矢立肇

quote]因為 大馬神,泰坦3 ,王者合体都係大河原邦男 設計,
gunbaron 發表於 18-7-2011 06:10 PM [/quote]
第一隻完全無興趣o既大隻合金魂...
上半身幾正, 不過兩條腿好似粗左D....
好嘢,大王者都出埋,咁G7有望喇呱!
頭像被屏蔽
無想像中噤差, 合體後有睇頭~
買~
會不會好多件要拆:76:
仲有Gundam個矢立肇

quote]因為 大馬神,泰坦3 ,王者合体都係大河原邦男 設計,
gunbaron 發表於 18- ...
馬仔 發表於 18-7-2011 06:25 PM

矢立肇唔係一個人,係一team人既代號,主要係原作構成,並無設計機體.
就好似東映有個八手三郎一樣,其實查無此人,代表集體創作.
大皇者太少玩具, 兼且幾期待佢個變形系統 (幾複雜), 所以一定要買
都係果句,唔識既人便算吧,唔好走去趁熱鬧,
留個QUOTA比認識佢既朋友,
我無睇過機戰又無出過,我百分之 ...
leawong 發表於 18-7-2011 04:37 PM

完全同意~~~~套野81年日本播,香港冇播過,識佢既人佔左9成都3張以上,仲要係有玩過佢副超合金/模型先會有愛....
笨大唔係出合金魂,我諗小弟都遺忘咗佢啦!!!:unhappy:
原來係咁, 唔講真係唔知, 我以為矢立肇同八手三郎係一個人來.

謝謝指點.:love:

矢立肇唔係一個人,係一team人既代號,主要係原作構成,並無設計機體.
就好似東映有個八手三郎一樣,其實查 ...
Toro 發表於 18-7-2011 08:32 PM
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我...........要...........呀:35: