Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 超合金魂 GX-61 王者合体 大王者彩色試作 (p.3 有動畫版合体圖)

個樣好似泰坦3咁:p
頭像被屏蔽
佢個變法好似泰坦3咁, 唔屎換件下馬???

睇尼果2個紅色膊頭,應該合体後換件
gunbaron 發表於 18-7-2011 02:21 PM
唔識佢, 但頭同肩真係好似泰坦3................:handshake:
好感動,快啲出就好嘞~:handshake:
好感動好感動好感動好感動好感動好感動
嘩,有相睇喇. d 炒家依家唔理咩嘢,只要笨大加超合金魂就必炒:o
正ar :handshake: 要黎既始終都要黎, 睇個發賣日期係2011 年, 希望唔好delay la :$
嘩!! 咁快有成品, 應該好快出.
馬仔 發表於 18-7-2011 14:07

個發賣日期係2011 年 :$
好開心,比例比以前的大boxset好好多。
中弓 發表於 18-7-2011 14:19

直頭感動到 ==> :$
唔打緊la, 佢keep返大以前size我心願lu...
CombattraV 發表於 18-7-2011 14:30

睇display 同金毛咁大隻真係超感動 :$
就憑你呢句, 果班海鮮ghost 已得知有人想買, 就會出手賺你的血汗錢, 所以最好都係唔好有太正面的反應/期待 ...
kinis 發表於 18-7-2011 02:36 PM

頂:blame:, 又中計tim............多謝大佬堤點:64:

王者合体個膊頭設計同泰坦3吾同,泰坦3膊頭本身設計係變形用來收納個頭,Size有番甘大,但王者合体個膊頭本身系合体前一號機械人對耳仔,合体後先移位去膊頭2邊,先以如果跟佢而家甘威武甘大個膊頭,一定係有合体後用既膊頭,吾係會好怪

佢個變法好似泰坦3咁, 唔屎換件下馬???
馬仔 發表於 18-7-2011 02:44 PM
嘩,有相睇喇. d 炒家依家唔理咩嘢,只要笨大加超合金魂就必炒
kevinwong4ever 發表於 18-7-2011 02:53 PM

main point!!:blame:
雖然唔識.但只要robot系的合金魂就要入~~