Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 超合金魂 GX-61 王者合体 大王者彩色試作 (p.3 有動畫版合体圖)

王者合体個膊頭設計同泰坦3吾同,泰坦3膊頭本身設計係變形用來收納個頭,Size有番甘大,但王者合体個膊頭本身 ...
gunbaron 發表於 18-7-2011 03:21 PM

ching, more information and photo pls!!:D
唔入唔得~~~~~~~~等左好耐 :$

ching, more information and photo pls!!
kuugakuuga 發表於 18-7-2011 03:51 PM
gunbaron 發表於 18-7-2011 16:09

嘩~~~~:shiny: 超正ar :$
八瘦黃  奶臣 可能在洋人手上

笨大!「八瘦黃」你幾時先捨得出呀!
丁蟹 發表於 18-7-2011 03:54 PM
都係果句,唔識既人便算吧,唔好走去趁熱鬧,
留個QUOTA比認識佢既朋友,
我無睇過機戰又無出過,我百分之三百唔會買。
我無睇過機戰又無出過,我百分之 ...
leawong 發表於 18-7-2011 16:37

機戰出過
機戰 GC (XO)
回復 38# E.T.

噢!原來有出過!不過XO我無玩過,可SKIP :P
佢個變型, 我接受到換件或者拆件.
咩機黎?我未見過:Q
佢個變型, 我接受到換件或者拆件.
chanand1 發表於 18-7-2011 16:45

我覺得好大機會都要拆件, 尤其係對腳都唔知點收埋對手o
我無睇過機戰又無出過,我百分之 ...
leawong 發表於 18-7-2011 04:37 PM

無錯,唔好等D人以為好賣得又炒獲金,一於唔買
大王者個樣都幾好:$ , 如果有多d相望下就好。
隻腳部份個頭, 同大馬神一模一樣樣.
我估好大機會12月先出lu......因12月聖誕一定會出野的,如果唔係呢隻,咁唔通之前再出多一隻,相信唔夠時間的, 所以我估好大機會係12月出