Toysdaily 玩具日報

[分享討論] K on ......................我要自我檢討

香港Y網拍有這套...不過是二手...
學校教室篇9款+鋼琴>>399; 學校授業再開篇9款小學生450...
snailll 發表於 14-7-2011 11:25 PM

唔知算唔算貴......:70:
扔粉刷呢樣野...我以前試過扔中女同學胸口...俾人投訴
機體 發表於 14-7-2011 11:19 PM

哈哈哈,佢冇屈你摸佢算係咁......:he::p
回復 56# alan121
o~謝謝...我應該是第2批- -師兄收到後可否開post分享:handshake:

回復 58# 天威勇士

反差萌ww
沒有打機...只有看動畫和漫畫...動畫中,大小姐要求小律他們跟她有身體接觸,真的笑翻了:DD; 賣結他時,各人的反應又是一絕:36:

回復 61# 天威勇士

:he:這價錢對你們來說,小菜一碟ww

扔粉刷呢樣野...我以前試過扔中女同學胸口...俾人投訴
機體 發表於 14-7-2011 11:19 PM

紳士d, 幫佢拍番d粉嘛:he:
回復  alan121
o~謝謝...我應該是第2批- -師兄收到後可否開post分享

...
snailll 發表於 14-7-2011 11:47 PM

這個是一定:he:
回復  alan121
o~謝謝...我應該是第2批- -師兄收到後可否開post分享

回復  天威勇士

...
snailll 發表於 14-7-2011 11:47 PM

PSP隻GAME整到MUGI對眼水汪汪的好可愛.....:shy:
所以K ON第2季咁多集我最鍾意係夏期講習同先輩呢兩集,兩集都將MUGI既萌點推上高峰......既有百合屬性,而且匿埋嚇人同偷食呢D鬼馬野竟然會響大小姐身上發生,更添可愛.....:shy:
不過講真,有計返自己消費真係會嚇左一跳,所以而家放返D舊FIGURE中和返而家D新"返"......:70:
這個是一定
alan121 發表於 14-7-2011 11:59 PM

搶就一定俾你搶先架喇,不過,我最希望我O個盒D QC完美D,話晒都咁繞貴.....:70:
回影武者,
不好意思,我還沒有發訊息的權限...
回想起來,公開談論人家的拍賣,確實不太好:P 另外,謝謝提醒