Toysdaily 玩具日報

[分享討論] K on ......................我要自我檢討

listen造型的梓喵,是最吸引我的梓喵...有點期待草莓內的小澪...對我來說有一點點貴- -不過看到時,還是毫 ...
snailll 發表於 14-7-2011 10:25 PM

我本身不太大興趣,因為太貴,不過因為拜某A大所賜經常放毒,我中了......:70:
梓喵已經咁可愛,如果出水手服MUGI一定北行鳥.....:35:
可能唔係影子個影,
影相個影
alan121 發表於 14-7-2011 10:33 PM

咦?咁講應係鬼武者播:66:(講笑而已,影大勿見怪:()
我本身不太大興趣,因為太貴,不過因為拜某A大所賜經常放毒,我中了......
梓喵已經咁可愛,如果出水手 ...
天威勇士 發表於 14-7-2011 10:37 PM

喂唔好成日懶某A大wo :66:
牛唔飲水邊.....:he:
btw快d月尾:no:我應該係頭一批派的:love:
我記得有一段時期有咁掟野上風扇睇下會飛去邊試過爆玻璃.....
alan121 發表於 14-7-2011 10:35 PM

你仲激......:cool:
咁只好求神唔到扔中訓導扔到訓響度....:o
喂唔好成日懶某A大wo
牛唔飲水邊.....
btw快d月尾我應該係頭一批派的
alan121 發表於 14-7-2011 10:41 PM

心照吧:he::shiny:
你就好啦咁快有,我好似要9月........:63:
回復 46# 天威勇士
原來你喜歡大小姐~她的眉毛真的很搶眼ww回復 48# alan121
請問第一批是否8月尾??還以為是延期:P
都係有賴童奶個咁正既表情(多謝小櫻大放毒....)
我記得以前我同D同學響班房玩扔粉刷,響黑板畫 ...
天威勇士 發表於 14-7-2011 09:15 PM

扔粉刷呢樣野...我以前試過扔中女同學胸口...俾人投訴:sad:
你仲激......
咁只好求神唔到扔中訓導扔到訓響度....
天威勇士 發表於 14-7-2011 10:43 PM

好彩我係先生眼中乖乖仔:43:
一句唔關我事咩都走得甩:43:
回復  天威勇士

我也有...但比例細了點 (舊圖)
影武者 發表於 14-7-2011 09:14 PM

完整班房, 大開眼界:71:
good啊:71:
心照吧
你就好啦咁快有,我好似要9月........
天威勇士 發表於 14-7-2011 10:58 PM

你好似係第2批....8月
不過寄到黎都9月:(....你岩:he:
回復  天威勇士
原來你喜歡大小姐~她的眉毛真的很搶眼ww回復  alan121
請問第一批是否8月尾??還以為是延 ...
snailll 發表於 14-7-2011 11:05 PM

一共有3批
7,8,9月
回復  天威勇士

我的枱櫈是 megahouse 出品的盒蛋....
馬上影張相先
影武者 發表於 14-7-2011 09:58 PM

香港Y網拍有這套...不過是二手...
學校教室篇9款+鋼琴>>399; 學校授業再開篇9款小學生450...
回復  天威勇士
原來你喜歡大小姐~她的眉毛真的很搶眼ww回復  alan121
請問第一批是否8月尾??還以為是延 ...
snailll 發表於 14-7-2011 11:05 PM

我都唔知,我只記得自己好似話係9月左右先有.....不過咁都好,如果今個月黎我會吐血的,只係k on一番籤同bluray+宇宙大帝都夠死了,加多隻貓我會即刻扁的......:70:
我開頭唔係鍾意佢眉毛,相反係如果佢都係幼眉一定更加萌,不過因為psp佢隻image son太好聽,加上細家d 3d立體整到mugi好可愛(尤其係q版...),萌中了,貴為大小姐既佢表面見佢咁既樣都會覺得佢係高貴大方優雅的大小姐,但事實上卻有時會往往做出一d比小律更反斗,比小唯更傻既事,有時佢會做出一d好令人驚訝既惹笑行為,正正係呢種內外反差令我鍾意左佢......:shy:
好彩我係先生眼中乖乖仔
一句唔關我事咩都走得甩
alan121 發表於 14-7-2011 11:20 PM

係咪呀?:he:
你好似係第2批....8月
不過寄到黎都9月....你岩
alan121 發表於 14-7-2011 11:23 PM

咁都好d,如果同愛生寫真集同sphere bd撞期就"企鵝"鳥.....:70: