Toysdaily 玩具日報

[分享討論] K on ......................我要自我檢討

回復 18# 天威勇士  回復 27# 影武者
2位實在太強大了...
為了配件而買figure,有點喧賓奪主的感覺www
...
snailll 發表於 14-7-2011 21:42

入了文化祭是好的開始:71:......其他的逐步來,什麼也很難一步登天.....
回復 18# 天威勇士  回復 27# 影武者
2位實在太強大了...
為了配件而買figure,有點喧賓奪主的感覺www
...
snailll 發表於 14-7-2011 09:42 PM

冇辦法,好奸笑明知佢D表情咁多變都唔特登出一SET表情SET,反而仲繼續出.......
我都打算用最近抽既PSP手機繩俾童奶玩,不過太大了.....
至於檯凳嘛.......間野響葵涌廣場同僱主同一層的,不過間野連日本雜誌都有得賣.....(
佢要兩盒一SET買,都係好似16X左右,咁就有兩套檯凳了......:he:
回復 28# 天威勇士

我的枱櫈是 megahouse 出品的盒蛋....
馬上影張相先

回復  天威勇士

我也有...但比例細了點 (舊圖)

影武者 發表於 14-7-2011 09:14 PM

睇人地既相最鍾意唔睇主體:he:
影大你差d入鏡了...
都係有賴童奶個咁正既表情(多謝小櫻大放毒....)
我記得以前我同D同學響班房玩扔粉刷,響黑板畫個標靶......所以O個時一個星期已經俾我地扔爛左兩個粉刷 ...
天威勇士 發表於 14-7-2011 09:15 PM

喂呢d我都有做過:66:
俾D提示:間野響葵涌廣場同僱主同一層的,不過間野連日本雜誌都有得賣.....(都係得一間姐..
天威勇士 發表於 14-7-2011 09:11 PM

唔識啦...:(果頭我唔去的...:(
回復 32# 天威勇士  回復 33# 影武者  回復 36# alan121
「間野響葵涌廣場同僱主同一層的,不過間野連日本雜誌都有得賣...」
不好意思...不熟那邊,請問是否 魔登世界 那層? 如果是那層又有日本雜誌那間...好像還有小鏡冬季服figma賣ww

剛剛看到你看舊post...http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 83039&extra=&page=1    ...www
睇人地既相最鍾意唔睇主體
影大你差d入鏡了...
alan121 發表於 14-7-2011 10:03 PM

你睇錯左喇A大,O個個只係佢個"影"而已:he:
(話明係影武者點會有實體?:p:34:)
我都有訂梓,我本身唔係梓控的,不過京阿尼呢隻實在太可愛了,加上我係斜辮控.......成千蚊既膠同金,我都係揀 ...

listen造型的梓喵,是最吸引我的梓喵...有點期待草莓內的小澪...對我來說有一點點貴- -不過看到時,還是毫不猶豫下訂www
斜辮...有點挑食ww
喂呢d我都有做過
alan121 發表於 14-7-2011 10:05 PM

仲有響班房踢波(中七時響地理室做班房夠大:71:)
勁嘭嘈到圖書館個老師上黎鬧.....:66:
回復 34# alan121

我都好怕入鏡,因我太俊朗了.....免太多不必要的女士打擾:67:
回復 32# 天威勇士  回復 33# 影武者  回復 36# alan121
「間野響葵涌廣場同僱主同一層的,不過間野連日本 ...
snailll 發表於 14-7-2011 10:16 PM

原來影大D相已經2年了,我而家先知........:cool:
你睇錯左喇A大,O個個只係佢個"影"而已
(話明係影武者點會有實體?)
天威勇士 發表於 14-7-2011 10:22 PM

可能唔係影子個影,
影相個影:66:
:69:
仲有響班房踢波(中七時響地理室做班房夠大)
勁嘭嘈到圖書館個老師上黎鬧.....
天威勇士 發表於 14-7-2011 10:26 PM

我記得有一段時期有咁掟野上風扇睇下會飛去邊:69:試過爆玻璃.....
回復  alan121

我都好怕入鏡,因我太俊朗了.....免太多不必要的女士打擾
影武者 發表於 14-7-2011 10:29 PM

咁我唯有話: 我不能同意更多:66: