Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.71~~~地球的巫女~~~園咲若菜 Claydoll Dopant

出得Zero就表示Bandai冇打算出可動啦
Devil_Fudou 發表於 4-7-2011 10:04 AM
因為之前有句"可動檢討"~~~所以我一直都估笨大會出埋受歡迎GE Dopant SHF~~~:)如果真係無就由佢囉~~~:DD
可能在下無睇過拉打ge闗系 所以覺得依隻野好惡心- -''
gnx2 發表於 4-7-2011 12:36 PM
正常反應~~~~~:34:
需對她冇性趣,但咁睇又幾正
怪物et 發表於 4-7-2011 02:27 PM
對真入有興趣多一點吧~~~~~~~:35:
SHF啲角色真你恨死人啦! 典解 sic唔出架
toy4jeff 發表於 4-7-2011 09:40 PM
SIC 進度追到 SHF 一半已經好厲害啦~~~:80:
多謝some大詳細介紹同好圖,我都係睇你靚圖後中毒.
RYOFU 發表於 5-7-2011 04:03 AM
多謝 Ryofu 兄支持~~~有時間入去 SHF 主題區吹下呀~~~:77:

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~:64:七月又有好多正 SHF 出~~~大家可能會破產都唔定~~~~:70:
係咪面相比劇中人更恐佈呀~~~ 不過一路玩 claydoll 一路諗下若菜~~~又有另一番享受~~~
終於有若菜 ...
Somebody_Ex 發表於 4-7-2011 09:24 PM

又未至於恐怖嘅~~~
不過始終覺得面相同劇中有啲出入!
但又講唔出有咩分別...:time:
因為之前有句"可動檢討"~~~所以我一直都估笨大會出埋受歡迎GE Dopant SHF~~~如果真係無就由佢囉~~~
正 ...
Somebody_Ex 發表於 5-7-2011 09:39 AM

W到時恐怕都過左氣{:3_143:}
當日無訂到
相信可以用心水價入:$
:45:大大呢隻睇落去幾好,好個其它shf rider .
又未至於恐怖嘅~~~
不過始終覺得面相同劇中有啲出入!
但又講唔出有咩分別...
pein 發表於 5-7-2011 04:59 PM
應該係瞳孔開得唔夠大~~~:DD
W到時恐怕都過左氣
yugi 發表於 5-7-2011 05:02 PM
雖然過氣但粉絲仍在嘛~~~你睇今個月都出番新一號囉~~~:35:
應該係瞳孔開得唔夠大~~~
雖然過氣但粉絲仍在嘛~~~你睇今個月都出番新一號囉~~~
Somebody_Ex 發表於 5-7-2011 11:59 PM

仲有只要係受歡就吾會甘易過氣...10年前ge kuuga都係前2年出shf...:71:
當日無訂到
相信可以用心水價入
JOKerK 發表於 5-7-2011 07:24 PM
希望 jokerk 兄可以順利入手~~~~:77:
大大呢隻睇落去幾好,好個其它shf rider .
KIN10312003 發表於 5-7-2011 08:55 PM
有打陰影影出黎會好睇啲~~~不過 claydoll QC 都唔係差就真~~~:64:
仲有只要係受歡就吾會甘易過氣...10年前ge kuuga都係前2年出shf...
takeshi 發表於 6-7-2011 12:04 AM
只要重有價值同人氣~~~笨大都會有機會推出~~~:DD不過到時會唔會因為停咗無玩而唔買咁啫~~~:(