Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.71~~~地球的巫女~~~園咲若菜 Claydoll Dopant

若菜變身前同變身後完全就係兩極.....
十卜SOME大 :)
依隻我都冇入

support some 大!
望落some大呢QC OK
但希望吾好介意...在我來說呢隻笨大真係誠意欠奉...
反而Zero系keep到QC正常...
2隻價錢相約..吾係做吾到..係吾做...:*
好恐怖
我覺得佢出FIGURE ZERO好D
一文字 發表於 3-7-2011 04:27 PM
少少恐佈咁啦~~~如果出 figuart zero 我諗會更加少人訂~~~:DD
我諗佢出到Figuarts zero 姐係覺得出shf 唔受歡迎得去邊, 就節省成本了...
而且taboo 都冇咩可動位 (得隻 ...
leah周 發表於 3-7-2011 04:37 PM
我無訂到 taboo 呀~~~都係等 SHF 好啲~~~得對手可動點都會好玩過完全唔郁得~~~:(
What a good post must add marks for support!  

Anyway, the most terrible part of it is her eyes ...
Douglas.M.Saint 發表於 3-7-2011 05:21 PM
THX 德哥支持~~~:) 黏土人偶對眼真係咁恐佈咩~~~:(
係啦... 我當時都睇到頭都大埋...
若菜根本完全對 USB 相關o既事都無興趣
你同佢講 XTREME 佢又點會忽然 ...
玩具 發表於 3-7-2011 05:25 PM
我估應該係洗腦先可以有咁快GE轉變~~~不過劇情真係無交待到~~~令人費解~~~:(
回復  玩具

被父親調教得太過厲害吧
阿修羅大帝 發表於 3-7-2011 05:28 PM
我諗應該係催眠或者洗腦~~~不過劇情無交待到~~~:67:
這隻公仔加怪人.........
十トsome大...........
wing0boy 發表於 3-7-2011 05:42 PM
THX wingsir 支持~~~:)Claydoll 夠唔夠恐佈呢~~~:^
對shf ooo出左未呀?仲未有消息ge
ronzero 發表於 3-7-2011 06:08 PM
出咗架啦 ronzero 兄~~~不過我未開盒影相啫~~~:)
乜唔係被洗左腦先變左咩
yugi 發表於 3-7-2011 06:09 PM
劇情無明確交待到~~~突變得太快了~~~:44:
少少恐佈咁啦~~~如果出 figuart zero 我諗會更加少人訂~~~
我無訂到 taboo 呀~~~都係等 SHF 好啲 ...
Somebody_Ex 發表於 3-7-2011 08:50 PM

其實figuarts zero 係under shf 架...所以zero 出得shf 九成唔會出... :(   不過算啦~ 都係比下意見姐
佢個樣好恐怖
cchong420 發表於 3-7-2011 01:07 PM

佢個樣一向都係好恐怖:p
十卜some大, :71:
但對呢隻無乜愛, 見實物更有少少嚇人.... 算吧!:!
THX 德哥支持~~~ 黏土人偶對眼真係咁恐佈咩~~~
我估應該係洗腦先可以有咁快GE轉變~~~不過劇情真係無交 ...
Somebody_Ex 發表於 3-7-2011 08:53 PM

好似個driver(腰帶)俾變態醫生調整過之後開始?
十卜Some大:71:
但系...Claydoll個樣真系唔多開胃:72:,個人甚不喜歡...
好驚~~~~~~~~~~~:time:

some兄,Claydoll我今日都攞咗~~~:35:
造型方面的確接近劇中,非常討好!
不過裙上水口同面相就有啲大打折扣~~~:80:
我都期望園咲3成員,utopia,never dopant出SHF!
冇計啦 , SHF依家越黎越冇誠意 , 我自收山以來只覺得隻影月靚.
歐比旺.肯諾比 發表於 3-7-2011 06:13 PM
其實係幾隻OOO出得麻麻~~~其餘出GE都唔錯GE~~~:DD不過價位"拿脷"咗~~~隻隻都要成二魚幾~~~:55:
Support some大!!!!
睇完真係可以慳番,因為若菜公主嘅低可動。
lyc51 發表於 3-7-2011 06:56 PM
謝 lyc51兄支持~~~:)claydoll 真係要有愛先好訂~~~無咩GE話我都唔見議追番~~~:78: