Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.71~~~地球的巫女~~~園咲若菜 Claydoll Dopant

呢隻野冇乜好玩吧...
不過刀十卜some大~
SUPPORT

shf都唔知有冇機會出齊園咲一家
big9kan 發表於 3-7-2011 01:23 PM
THX big9kan 兄支持~~~:77: 點解有幾隻要走咗去 Figuart Zero 呢~~~真係唔明~~~:55:
入就會入既,但哩隻dopant真係唔太討好我
timothy276217 發表於 3-7-2011 01:55 PM
Timothy 如果真係麻麻哋~~~呢隻就由佢啦~~~:(
好恐怖
我覺得佢出FIGURE ZERO好D:(
多謝支持~~~大家都覺得 claydoll 同公主格格不入嘛~~~我見隻 Terror 連埋頭飾都比其他 SHF Dopant 矮&#2 ...
Somebody_Ex 發表於 3-7-2011 01:48 PM

我諗佢出到Figuarts zero 姐係覺得出shf 唔受歡迎得去邊, 就節省成本了...
而且taboo 都冇咩可動位 (得隻手)
認真建議some 大真係鍾意taboo 就入zero啦~!!
WELL... 有心的帖就支持啦 !!!
雖然唔支持今次隻主角
玩具 發表於 3-7-2011 02:01 PM
THX 玩具兄支持~~~:77: 唔支持 claydoll 咁若菜都OK呱~~~:DD
圖8有亮點
比父親輕輕的調教過後就
阿修羅大帝 發表於 3-7-2011 03:33 PM
性情180度轉變嘛~~~:66:我真係覺得性恪變得快得滯~~~:(
What a good post must add marks for support!  :)

Anyway, the most terrible part of it is her eyes............ Deduct a lot of marks because of it........... :(
我真係覺得性恪變得快得滯~~~
Somebody_Ex 發表於 3-7-2011 04:50 PM

係啦... 我當時都睇到頭都大埋...
若菜根本完全對 USB 相關o既事都無興趣
你同佢講 XTREME 佢又點會忽然覺得有意義左呢...
唔單只轉得太快直頭唔連戲咁...
除非佢話 TERRO 洗佢腦就合理 !
但好似又無話到係洗腦喎...
回復 22# 玩具

被父親調教得太過厲害吧:68:
這隻公仔加怪人.........:69:
十トsome大...........:71:
最後變得好恐怖
歐比旺.肯諾比 發表於 3-7-2011 03:46 PM
THX 歐比旺兄支持~~~好耐無入區吹水啦~~~近期似乎收晒火咁~~~:42:
呢隻野冇乜好玩吧...
不過刀十卜some大~
dennistoyS 發表於 3-7-2011 03:48 PM
THX dennis 兄支持~~~:77:若菜公主要同其他 SHF 擺埋一齊先好玩~~~:54:
對shf ooo出左未呀?仲未有消息ge
THX 玩具兄支持~~~ 唔支持 claydoll 咁若菜都OK呱~~~
性情180度轉變嘛~~~我真係覺得性恪變得快 ...
Somebody_Ex 發表於 3-7-2011 04:50 PM

乜唔係被洗左腦先變左咩:44:
THX 歐比旺兄支持~~~好耐無入區吹水啦~~~近期似乎收晒火咁~~~
THX dennis 兄支持~~~若菜公主要同其 ...
Somebody_Ex 發表於 3-7-2011 05:57 PM

冇計啦 , SHF依家越黎越冇誠意 , 我自收山以來只覺得隻影月靚.
Support some大!!!!
睇完真係可以慳番,因為若菜公主嘅低可動。
很黃很暴力:66::66: