Toysdaily 玩具日報

查看: 3130|回復: 13

[個人收藏] 大 細 Warpath (無聊一影)

:* 兩個都好正~ 呵呵呵~

車 mode~

人 mode~

(分享一下, 圖差物插)
腳上果兩支炮係邊樹黎架呢~~
回復 2# tonylee12003

hee~ 係 Breacher 度來的... :shy: 我覺得好配呢架野...
What's the smaller one? Never seen it before it looks awesome.
回復 4# ptychan

那個是 Universe Legends Warpath Mint , 雖然很細, 但關節也不弱呢  :!  (以這個尺寸來說)
回復 5# SSSiupak

我覺得細個隻好 ok wo...:love:
大個隻做得正係應該...反而細隻都做到咁的效果...有驚喜 lo :shiny:
依家好難搵到呢隻野, 大大係邊入手?:shiny:
回復 6# 36韜
兩隻都已經變左我 ge 床頭玩具~ hee~ :love:

回復 7# 沙宏

你係講 大 定 細 ?
大果隻最近係網上硬食炒價入 (實在忍唔到手)... :unhappy:
細果隻買左好耐, 但而家應該唔算太難搵...
頭像被屏蔽
回復 9# gabriel

hee... 多謝大大提醒, 不過唔啦... 我是可動派~

"收集" 呢家野, 留比 D 有錢人去做吧~ hee~
正野,但我係街未見到,再等等先入
十卜師兄

平衡力一流

話說兩隻都係正價入手,小path當年美版派洛迪文時入手的,大的是一派貨即時入手(略高了一點點,但未到炒價,看見現在很多都炒接近三魚)
又話說我隻小path左手杯具了,又是平頭螺絲上不夠沒力,還好食左補藥....
看來樓主的小path是日版呢~日版比較易找(因為日版街貨市面還有),美版就....

順路向一些不明所以的大大解釋一下d class warpath被炒的原因吧...
因為generation只有一wave(就是最尾的)才有,wave8有不少位置都給上一wave的東西佔到位置(好像8隻之中只2隻warpath,其他的各wave7共4隻,wave6都2隻..),加上正是dotm開始之時....日版united也沒出....
所以....美版warpath,scout充電器,日版地震雙子都是量少的炒味貨

回復 11# 變形哥哥

其實兩隻 warpath 其實都唔係新野(zeroeo 大大有講)  買少見少...

回復 12# zeroeo

嘩, 多謝大大詳解... 眼力很好, 我的小 path 的確是日版...
而且身體的摺位 (變影關節是歪的) , 最後都要補一補才回復正常~ :(
依家好難搵到呢隻野, 大大係邊入手?
沙宏 發表於 1-7-2011 09:33 PM

今日派左再販, 有大大在灣仔太源街見到,  不過明天多數會冇晒