Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關香港medicom代理換貨問題,請教各位師兄比D意見,小弟要點做

事缘今年小弟大約係今年2月份左右買左隻medicom agito tinfy 形態,返到屋企先知,右手博頭紅色部份有撻魚黑色,手臂易係一樣,小弟跟著send相去代理換貨,點知代理成批貨都係咁,代理叫小弟耐心等候,吾知各位有買既師兄係咪一樣隻figure,同小弟一樣同一case,另外代理已經拖左咁耐,有冇得要代理退錢或換其他貨呢?小弟好似無了期咁等.....或者可吾可以去消位會?各師兄比下意見教小弟點做
吾通真係冇人可以教下小弟點做
在下的那只也從今年2月等待至今仍未可於代理那裡換呢!閣下若考慮更換其他款式,大可打電話到客戶部嘗試提出呢!
有無相看?:58:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

如圖所見......紅色位置魚黑左,小弟巳經要求換另一隻其他figure,或退$$$,但都係同一答案,日本未有回覆.....請耐心等待,其實如果去消費者位員會投訴???受吾受???
在下的那只也從今年2月等待至今仍未可於代理那裡換呢!閣下若考慮更換其他款式,大可打電話到客戶部嘗試提出 ...
巴士烈 發表於 26-6-2011 05:34 PM
烈兄,真係同病相憐.....小弟巳要求退$$$,或換貨,但代理以日本為藉口,未有回覆....或發生地震,現在日本好亂等....拖到現在.....
我隻紅金kuuga等咗一年先換倒, 樓主你耐心等下