Toysdaily 玩具日報

查看: 11008|回復: 47

[詢問] Hottoys Ironam 邊隻比較好?

Hottoys 出左咁多隻 Ironman, 有人讚有人彈, 咁邊隻出得最好呢?
個人認為係2012年出 Avengers 版本, 及 2013 年 Iron Man 3 版本

師兄, 忍忍手, 唔好後追呀 :34:
Mark 6  is the best
War machine also best
我都諗住後追番1隻iron man
仲諗緊mark 4定mark6好
仲問係咪mark 4先有可動手指?
其實都係個句,
睇你係like心口圓形定係三角形,戰損與否,
其他只係顏色上不同,
mark vi有無可動手就唔知.
同埋另一個問題係,
ironman 3 好 Avengers好,
都會係出三角形心口而唔會再出圓形心口,
所以圓形心口, 即係mark iv呀, iii 呀, 都應該會係絕響,
mark vi我會覺得無謂後追,
希望可以俾多少少資料你去決定後追與否.
其實都係個句,
睇你係like心口圓形定係三角形,戰損與否,
其他只係顏色上不同,
mark vi有無可動手就唔知. ...
maxcyeung 發表於 20-6-2011 11:28 AM

Mark VI 唯一 一部係三角形心口wow
回復 6# gekigoke
但之後avengers應該都係3角形心口
改良左應該唔會又變番原本咁
多謝以上咁多位的意見, 咁 mark ii, mark iii 及 mark iv 邊隻好 d? 我自己就唔太 like mark v 個 look....
如果係MARK II, 你不如訂黎緊尼隻,
無謂再後追返之前個隻,
一黎就算係全新的, 膠件其實都係會老會脆,
mark iii, 不是戰損版的, 色好沉, 完全唔似,
戰損version, 都係上色上唔似,
最合理其實就會係mark iv,
加上條腰可以彎曲, 即係話其實你都係無得揀,
哈哈
多謝以上咁多位的意見, 咁 mark ii, mark iii 及 mark iv 邊隻好 d? 我自己就唔太 like mark v 個 look....
crazysmiles 發表於 20-6-2011 11:51 AM

mark iv 好 d

有 Tony 頭, 可動手, 身材比例到目前為止最好....:36:
crazysmiles 發表於 20-6-2011 11:51 AM

本人有mark iii 及 mark iv 同mark vi.mark v係未出.要等到九月先出.其實本人會見意係 mark iv .因為  mark iii 本身隻紅色唔係大家所見ga金屬紅.係一隻菸紅色唔好比出面廣告所欺騙.但係mark iii戰損版就唔同,係金屬紅.不過好貴.而mark ii如果現在才追,你就要捱炒價.4,5k走唔甩.其實 mark iv 同mark vi個身係一樣只係身體結構有小許分別.mark vi加左好多在電影裡才有ga裝備.而mark iv係無.但係本人就比較喜歡mark iv ga上色效果同心口個圓形多D.而mark iv 同mark vi都有可動手指的.不過如果好玩就一定係mark vi多野玩.
想知邊道有得買mark4/6現貨平呢?
價錢係咪1.6k~1.8k合理?
mark iv 好 d

有 Tony 頭, 可動手, 身材比例到目前為止最好....
Gretzky99 發表於 20-6-2011 12:17 PM

個頭仲可以自組多個tim, 哈哈
想知邊道有得買mark4/6現貨平呢?
價錢係咪1.6k~1.8k合理?
pekachu 發表於 20-6-2011 12:37 PM

可以試試上拍賣BID,不過要問清楚有無收據,因為拍賣有好多散貨不知來歷.
回復  gekigoke
但之後avengers應該都係3角形心口
改良左應該唔會又變番原本咁
pekachu 發表於 20-6-2011 11:38 AM

avengers版本係圓形心口喎..