Toysdaily 玩具日報

查看: 28125|回復: 72

[個人收藏] 日等夜等, 等到了! batmobile!

各ching! 又係我! 前陣子新屋入伙之後一直等batmobile, 等既過程真係好辛苦, 開頭以為要年尾先拎到, 但之後原來自己訂個日30號係長假之後第一日就出去訂! 尋晚收到call 即刻出去拎, 真係好耐未試過有呢個衝動!
如果未睇之前既post 大家可到呢條link, 廢事再推上黎啦!
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=190729&highlight=

暫時影住一張先! enjoy! 依家煩緊之前放既batpod 同light cycle 放邊!!!
真係型到............
期待多圖
回復 1# maxy2k

師兄可唔可以pm你造"茶機" 個間野個地址同價錢比我呀??麻煩你!!
Batmobile真係好正,
可惜地方有限,無緣...:56:
CHING, 上唔上到的士? 定CALL VAN定自己駕車???:52:
CHING, 上唔上到的士? 定CALL VAN定自己駕車???
theredsneverdie 發表於 18-9-2012 03:28 PM

上到的士, 車尾箱, 要拉繩
Batmobile真係好正,
可惜地方有限,無緣...
kafai1978 發表於 18-9-2012 03:24 PM

其實開哂燈先靚, 乜都唔開成舊野都好膠既感覺
congratulations!!!!!!!!!!!!!!!!!! nice home !
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實唔洗的士,直接渣番屋企咪得囉:46:
好毒好毒.... :69: 靚車靚櫃靚屋,好正呀!! :52:
頭像被屏蔽
有貨…~~:34::34:
我見到CHING 個電視櫃仲有2架好野WOW:58:
CHING 咁放BATMOBILE 真係恨死隔離