Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 日等夜等, 等到了! batmobile!

頭像被屏蔽
師兄..........請問個茶機係邊間傢俬鋪訂做? 可否公開地址同鋪名比大家呀?我都想做一個。謝謝........
nitony888 發表於 18-9-2012 11:53 PM

公開呢度唔比, PM 我啦~
人生得意須盡歡,
莫使金樽空對月。
天生我才必有用,
千金散盡還復來。
鳳凰涅磐 發表於 18-9-2012 11:25 PM

岩聽呀, 今日唔知聽日事, 駛錢當然要能力許可下啦!
正到冇朋友,我都攞咗返屋企,都未有位安置佢,師兄可以擺放出嚟,真開心
師兄可否PM 埋我 , thanks!!!:77:
勞煩師兄PM 埋我係邊度訂造燈几和大約幾錢, 我架Batmobile已入境, 不過早年係宜家買的display茶几唔夠厚, 入唔到車, 屋企個女皇鬧足成個禮拜, 話個「大箱」阻住晒!!! 唔該!!!
各ching! 又係我! 前陣子新屋入伙之後一直等batmobile, 等既過程真係好辛苦, 開頭以為要年尾先拎到, 但之後 ...
maxy2k 發表於 18-9-2012 03:05 PM

型到爆呀, 大師
可唔可以pm我邊到整? 我間車未拎. 諗住做好左先拎返黎擺
師兄可否,PM我做茶機係邊間傢俬鋪做,地址和價錢,謝謝
Congratulations!!!!!!!!
pm 哂...希望幫到大家
頭像被屏蔽
唔難, 條線用地毯姐住, 插去拖板, 平時一啪就開!
回復 25# maxy2k

可PM我嗎?
ching請問怎樣將茶几d電點駁去bat mobile燈頭到?
Ching, great display indeed.  It would be great if you can pm me the contact as well.  Great thanks in advance!!