Toysdaily 玩具日報

樓主: crazysmiles

[詢問] Hottoys Ironam 邊隻比較好?

Mark 6啦,基本上1隻Mark 6可以滿足到你,
唔會再後追之前
大大自己鍾意果款就會係最好……:65:

呢個世界上…有各種各樣既意見…而大大需要在乎既…係自己既意見……:43:
個人意見。外型最靚係WM,淨企已經型爆。最好玩,高可動,抵玩係MK IV。

IRONMAN MOVIE 1嘅MKII MKIII MKIIIBD全部比例差,有大愛至好入。

4,5,6,Wm都有可動手指。
回復  gekigoke
但之後avengers應該都係3角形心口
改良左應該唔會又變番原本咁
pekachu 發表於 20-6-2011 11:38 AM

i had the same thought as yours, until I saw The Avengers poster... Ironman's chest is round instead of triangular... :(
mark 6配war machine..................:71:型爆

攪掂:75:
我認為4.6都唔錯
wm腰容易斷
還請三思
回復  gekigoke
但之後avengers應該都係3角形心口
改良左應該唔會又變番原本咁
pekachu 發表於 20-6-2011 11:38 AM

Mark 7 係圓燈 ga
i have mark III, IV, VI, i think VI is the best
you can bid a tony head in yahxx then it become perfect!
MK IV上色同光澤最好, 但無戰損
MK VI心口厚啲顏色多啲(多咗銀色), 但係隻紅色就瘀啲

各有各好啦~~
mk3一定不要想了,HT做的mk3的身形比例太古怪了,
如果只keep一隻,都係MK4或MK6吧,其他的都不要想了
最正係 mark 6, 一隻有晒正常及戰損, 超正既地台, 面罩又可換, 呢隻由出貨到而家我都有玩, 正~
Mark 7 係圓燈 ga
gekigoke 發表於 20-6-2011 03:08 PM

其實戲入面Arc Reactor咪又係圓形包住3角形:66:
剛剛發現...其實樓主問緊 "Ironam" 噃...我地會唔會俾錯晒意見呢......:(
如果樓主係問Ironman既話 ,

我就入左War Machine同Mark VI , 好正
mark iv 好 d

有 Tony 頭, 可動手, 身材比例到目前為止最好....
Gretzky99 發表於 20-6-2011 12:17 PM

x2

完全認同, mark4 咁多隻之中係最正:71: