Toysdaily 玩具日報

樓主: crazysmiles

[詢問] Hottoys Ironam 邊隻比較好?

MARK 6,淨係戰損甲同地台都贏晒, 因為MARK 4地台黎緊MARK 2 都送....
x2

完全認同, mark4 咁多隻之中係最正
toysmale 發表於 20-6-2011 09:00 PM

如果真係選一隻,
我都選 mark 4~
唔好意思..我覺得隻隻都咁好.........:71:
小弟认为如果还可以以零售价追回mkIV或mkVI入的:64:
如果mkIV或mkVI价钱已被炒高就订mkII解体版吧:71:
我個人認為M1最正~~其他冇咩手功可言
我係出面見過, 而加MARK IV同VI係差一百銀,
如果係咁的話, 我會揀MARK VI囉, 多左樣野玩,
不過小弟只入左MARK IV, MARK VI放左,
因為我真心覺得MARK IV係正D!
MARK 1 + MARK 6 + WAR MACHINE... the rest you can forget bout them
posion pics for you...:75:

wan more poison pics??? go check out my blog :he:
posion pics for you...

wan more poison pics??? go check out my blog
thespawnx 發表於 20-6-2011 23:59

好有電影感,晒大當海報掛一流
好毒的相.........
我個人認為M1最正~~其他冇咩手功可言
tensianwoo 發表於 20-6-2011 23:00

有品味,雖然人樣差DD,但整體以當年計出得好好.好過SS 1:4果隻,當年俾人彈到暈,反而MK 3戰損同MK 4買左都無乜意欲開
頭像被屏蔽
:xmark4 最正您的帖子長度不符合要求
個人認為mark 4 正d :71:
MARK 1最怨念,
外型粗糙,其實最考手工