Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol. 69~~~宿命的對決~~~Shadow Moon

裝著版 Battle Hopper  仲可以係邊度搵到呢??
jackie424 發表於 14-6-2011 04:09 PM
你可以試下去現時點一啲賣舊裝著GE鋪頭搵搵GE~~~另外亦可留意網拍~~~:78:

Cool photos & detail report, thx!
buzz 發表於 14-6-2011 04:36 PM
THX buzz 兄支持~~~~:)

真係好正, d 姿態擺得好靚, 謝謝分享
S2010 發表於 14-6-2011 04:57 PM
THX s2010 兄欣賞~~~:64:
好正
不過好貴...
好彩冇愛...
hofai 發表於 14-6-2011 05:07 PM
hofai 兄應該好後生~~~當年無係電視視睇過 black~~~:)影月係絶大部份拉打迷至愛之一~~~:35:
未可以入手,只可以睇大大嘅貼止下渴先.
山吹老師 發表於 14-6-2011 06:57 PM
THX 山吹兄~~~遲啲希望有轉機貨~~~~:)
謝謝分享....
我好多FD唔玩shf到買左了...佢地買1,2隻shf,點會太理個價...
我覺得影月唔會點回落了...
因 ...
roy123roy88 發表於 14-6-2011 08:03 PM
影月實在經典~~~以前好少有咁型GE邪派拉打~~~:)
回復  Somebody_Ex

恭喜大大!找到心頭好!

SHF暫時我只得Black平時買玩具我唔係等跳樓價的人 ...
williamhychan 發表於 14-6-2011 08:24 PM
THX william 兄支持~~~:)希望你買到 Guard Chaser ~~~:77: RX 同影月盡量都唔應該放棄住~~~:$

SOME 大
講真
我平時唔係好慣你 D 藍背景... 其實怪怪地
今次棗紅色好靚 ! 好襯
:71:

新電王腳喎 ! 都唔錯啦 , 希望 KEEP 住 , 唔使太執著鐵腳啦
影月實在經典~~~以前好少有咁型GE邪派拉打~~~
THX william 兄支持~~~希望你買到 Guard Chaser ~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 15-6-2011 07:53 PM

今晚落信和買漫畫兼G3-X
得閒要係家中玩具黑洞,尋回佢部裝著版Guard Chaser,才影寫真

Shadow Moon &  RX 都唔會放棄,只是等佢貨源 & 價錢穩定了才出手:36:
正如"日本愛情動作片"女主角,把口話YAMATE,  結果都是....:58:

支持some大!! 好想買!! 但炒價好唔想入...
aeromanCCM 發表於 14-6-2011 09:08 PM
THX aeroman 兄支持~~~:) 暫時都無辦法~~~實在太 hit 啦~~~:(
some大真快手..甘多銀色真係好易sad貨...
takeshi 發表於 14-6-2011 10:06 PM
真係要小心啲睇清楚~~~又貴又中 sad 貨真係唔甘心架~~~:no:
我都未入手..但多年情意結
一定要入手
一文字 發表於 14-6-2011 10:30 PM
希望會有奇蹟貨出現啦~~~各未入手朋友都期待緊~~~:handshake:
你古迦未齊章咩?
bigjohn2hk 發表於 14-6-2011 10:46 PM
應該係"得"古迦齊~~~:DD
好毒吖大大~~~~超想買吖...不過依家係廣州,,睇黎番得黎都冇貨咖啦...唉....
stephenmilk 發表於 15-6-2011 12:33 AM
THX stephenmilk 兄支持~~~:77:咩廣州重未有貨到咩~~~:?
十卜some大,
呢隻係我其中一隻至愛既Rider, 睇完some大既post, 即時要開盒玩!
個肩甲上有些黑點,大 ...
virtualman 發表於 15-6-2011 01:50 AM
少少瑕疵無所謂GE~~~最緊要 like~~~:71:
好毒呀..................
msz006_ver.ka 發表於 15-6-2011 12:04 PM
THX MSZ 兄支持~~~:35:
SOME 大
講真
我平時唔係好慣你 D 藍背景... 其實怪怪地
今次棗紅色好靚 ! 好襯

新電王腳喎 !  ...
玩具 發表於 15-6-2011 07:56 PM
以前我學影相時師傳經常用藍色做背景~~~所以藍色變咗我慣用GE顏色~~~:(
THX 玩具兄意見~~~~:)
今晚落信和買漫畫兼G3-X
得閒要係家中玩具黑洞,尋回佢部裝著版Guard Chaser,才影寫真

Shadow Moo ...
williamhychan 發表於 15-6-2011 09:21 PM
恭喜晒 william 買到好嘢~~~:77:

在此再多謝各曾支持本帖的朋友~~~影月實在太熱啦~~~希望好快有奇蹟貨出現冷卻一下吧~~~:64:

光太郎既宿敵, 當年亞視影光太郎出招, 霹靂光鎚, 雷霆飛腿:35:, 真係深入民心...
回復 83# Somebody_Ex

今日出去睇過,,廣州都有貨啦~~不過都要成@%x人仔囉~~~
光太郎既宿敵, 當年亞視影光太郎出招, 霹靂光鎚, 雷霆飛腿, 真係深入民心...
S2010 發表於 16-6-2011 10:45 AM
我集集追~~~而家都好有印象~~~~:$

今日出去睇過,,廣州都有貨啦~~不過都要成@%x人仔囉~~~
stephenmilk 發表於 16-6-2011 11:03 PM
計番港紙都要成三魚多啲喎~~~:(
好野我昨日不用3魚入手啦:43:
回復 87# Somebody_Ex

都係咖~~不過冇計啦....呢度實貴d既...焗住食貴貨.....
好野我昨日不用3魚入手啦
andyng 發表於 17-6-2011 03:20 PM
恭喜師兄~~~~~~~~:77:

都係咖~~不過冇計啦....呢度實貴d既...焗住食貴貨.....
stephenmilk 發表於 18-6-2011 01:30 AM
有得賣都好過一隻都唔見~~~~:68: