Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol. 69~~~宿命的對決~~~Shadow Moon

WOW.......我都話你有古怪喇!!!!!!終於嚟喇~~~~

有買貴,冇買錯.......
小武 發表於 13-6-2011 10:47 PM
第一日出唔到去買變咗第二日先買到~~~不過價位唔平無謂太賣廣告啫~~~:78:
好毒啊.....好毒啊some大....
現在他這種身價叫人怎買啊....

回說商品本身, 感覺跟劇中有段距離.. ...
手榴蛋包飯 發表於 13-6-2011 10:52 PM
以咁細隻公仔黎講~~~上色同細節都造得唔錯~~~:36:只係胸甲收窄同無劍鞘係今次缺點~~~:38:
沒有劍鞘真係差左d......
bio rider 同robot rider 快d 出就好了....
lhfsamuel 發表於 13-6-2011 10:53 PM
下次投票希望可以建議加入啦~~~亦希望多啲日本玩家投票~~~:$
睇完SOME大既帖
越來越期待亞洲版可以順利入手...
F.S.飛煞 發表於 13-6-2011 10:57 PM
新電影月我自己都買得唔平~~~但有平貨係一件好事~~~我都希望大家都有得玩~~~:)
支持some大靚相:71:
亦都係我的心聲
big9kan 發表於 13-6-2011 11:00 PM
如果出呢兩隻~~~好有可能係魂限~~~但我而家寧願係魂限好過~~~~起碼唔使撲貴貨~~~:unhappy:
thx for sharing, great report & pic!
睇some大的玩評, 實是賞心樂事 / 飲鴆止渴, 支持支持!
roystoy 發表於 13-6-2011 11:02 PM
THX roystoy 兄素來的支持~~~:77:
我也是有買貴, 但買了sad 貨. 右角短了點及黑色甩油... 都怪自己無心機睇.
今日買mg時先知我住的附近有得訂 Bandai 貨. 以後唔使出去旺角比人斬.
Support some 大~~~這隻影月其實真的不錯,相信價格下調些小弟也會入手:)
琛哥既post幾時都咁正呀!:71:
Support Some大!!!
p.s. 今次炒得相當過份!!!

some大唔講都唔知有設計
睇黎笨大/shf重肯進步:71:
忍忍忍忍忍
等等等等等
支持some大 靚相:71:
呢3隻真係有幾深既情意結...始終係第一套睇既拉打...無限支持:$

(ps.影月個盒真係幾鬼靚)
終於肯出帖啦
cchong420 發表於 13-6-2011 11:04 PM
呢輪唔知點解咁忙~~~係得尋日(星期一)得閒做自己嘢~~~~:80:
十卜Some大!
p.s.:我還沒買的說,希望亞洲版有望吧...
Fishy 發表於 13-6-2011 11:07 PM
不要緊~~~而家實在真係貴~~~香港勝在會有入返亞洲版~~~:77:
個盒反光反得好令
★銀時 發表於 13-6-2011 11:07 PM
今次成本有一部份去咗個盒度~~~:66:

咁就畀佢成為咗我最貴嘅通販~~~
雖然Black同Black RX都只係睇過零碎片段
但作為第一套 ...
pein 發表於 13-6-2011 11:08 PM
之前最貴通販有 IXA~~~FJ~~~DK~~~:68:最近有真劍紅~~~新電~~~:67: 不過都一一打破咗貴價~~~我諗影月都會同一命運~~~:38:
謝謝大大的分享.
如果3隻一齊入要接近一叉野, 好貴, 我忍手了. 睇下遲d會唔會有大貨返啦
dohko 發表於 13-6-2011 11:11 PM
THX dohko 兄支持~~~希望你搵到好價貨~~~:77:
追返RX 真系有D 吃力~
仲有兩日,半個月後,考完試先影佢...
仲有ooo 同black~
怪物et 發表於 13-6-2011 11:13 PM
祝你考試成功~~~:77:
some大 的玩評真係好毒....

可惜SHF限定版價錢影月與我無緣....SKIP
Punlish_77797 發表於 13-6-2011 11:14 PM
THX punlish 兄支持~~~:) 我都希望各位可以入到心水價貨~~~:64:
Brother,等睇你這post,等了很耐la,正
聶風 發表於 13-6-2011 11:23 PM
最近又忙又攰~~~出帖無上個月咁有效率~~~跟住呢個禮拜又係好忙~~~:55: