Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol. 69~~~宿命的對決~~~Shadow Moon

仲未買............>
ronzero 發表於 14-6-2011 08:17 AM
呢隻野我都幾喜歡架,不過貴了少少o者.
KIN10312003 發表於 14-6-2011 08:15 AM
THX KIN 兄 ronzero 兄支持~~~~都唔只貴少少啦~~~所以好多朋友都等緊第二批貨~~~:(
支持some大!!:$ 好想買!!:help: 但炒價好唔想入...:blame:
正如琛大所言: 生體、機體, 我地等梗你!
Englishman 發表於 14-6-2011 09:21 AM
大家都係度等緊~~~條條 line 都係爭幾隻先 complete 到~~~:(家下等古迦齊章~~~:38:
暫時仲係得個睇字
yugi 發表於 14-6-2011 09:28 AM
快啦 yugi 兄~~~而家開始回落~~~:)
個人覺得 OK 靚問題個價......

暫時都是看相止渴
804zaku 發表於 14-6-2011 09:52 AM
THX 804zaku 兄支持~~~~~:)
十卜some大
我仲末入ar
wing0boy 發表於 14-6-2011 10:03 AM
未到心水價啫~~~~相信 wingsir 一定會入手~~~~:DD
some大真快手:50:..甘多銀色真係好易sad貨...:55:
我都未入手..但多年情意結
一定要入手:76:
大家都係度等緊~~~條條 line 都係爭幾隻先 complete 到~~~家下等古迦齊章~~~
快啦 yugi 兄~~~而家開 ...
Somebody_Ex 發表於 14-6-2011 09:50 PM

你古迦未齊章咩?:@
十ト,Some大
影月好正,但無附上劍鞘
連裝著都有,都吾知點解SHF無
saga522 發表於 14-6-2011 11:48 AM
真係唔明點解會無~~~唔通會跟其他 SHF 出~~~:80:
勁正呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toy4jeff 發表於 14-6-2011 02:03 PM
THX jeff 兄支持~~~~:77:
支持some大

其實有事請教下~
小弟剛剛才睇black

點解南光太郎一開頭會叫信彥老豆做爸爸ge?佢係咪養子 ...
KiraYamato0621 發表於 14-6-2011 07:01 AM
THX Kira 兄支持~~~:)genji 兄已經答咗問題~~~光太郎父母南正人同埋友子一早被哥魯戈姆殺害~~~:o
SUPPORT~
隻影月其實OK的~(話好又唔太好,話差又唔係差~)

南光太郎係養子來的,所以正該來講應 ...
genji 發表於 14-6-2011 02:12 PM
THX genji 兄支持~~~:77:
NEW電王反而ok喎
pein 發表於 14-6-2011 02:56 PM
而家重未回落GE貴價通販重有 Tajadol Combo~~~ Dark Kiva 同 Ultimate Kuuga~~~真劍紅都好快會跌價啦~~~:77:
真係好正,攪到我唔玩拉打的都想入返隻!!
cfmok2003 發表於 14-6-2011 03:05 PM
多謝支持~~~~有興趣可以一入~~~但而家似乎貴咗啲啦~~~
:64:
好毒吖大大~~~~超想買吖...不過依家係廣州,,睇黎番得黎都冇貨咖啦...唉....
十卜some大:71:,
呢隻係我其中一隻至愛既Rider, 睇完some大既post, 即時要開盒玩!
個肩甲上有些黑點,大腿銀色有少紋,但無損佢係型爆既Shadow Moon:$
讚好
但價錢有點過分...
dennistoyS 發表於 14-6-2011 03:09 PM
THX dennistoys 兄~~~~~:73:價錢這點大家是明白的~~~~:42:
見到SOME大話把劍抓得實就安心喇, 對上一隻買既SHF, 新電係呢一方面真係唔多惦
insomniac 發表於 14-6-2011 03:22 PM
希望 insomniac 兄到時抽到好貨~~~~:77:

十卜十卜十卜十卜
人物 發表於 14-6-2011 03:36 PM
多謝人物兄支持~~~~~:77:
睇SOME大的POST真係可以把失去的記憶全部CALL 返晒返黎~!
完完全全係 5星級的享受~
真係非常之正 ...
戰將 發表於 14-6-2011 03:42 PM
THX 戰將兄~~~~:77:我都想大家睇玩具之餘~~~~可以記番一啲小情節~~~~就算無睇過都可以知道一啲背景~~~~:)
隻影月一泊埋去隻BLACK同RX度.....BLACK同RX登時相形見拙
ZIN 發表於 14-6-2011 03:45 PM
ZIN 兄還是有這個心結嗎~~~~:(
:no:好毒呀..................