Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol. 69~~~宿命的對決~~~Shadow Moon

真係好正,攪到我唔玩拉打的都想入返隻!!
讚好:71:
但價錢有點過分...
見到SOME大話把劍抓得實就安心喇, 對上一隻買既SHF, 新電係呢一方面真係唔多惦
十卜十卜十卜十卜
睇SOME大的POST真係可以把失去的記憶全部CALL 返晒返黎~! :75:
完完全全係 5星級的享受~ :)
真係非常之正~! :71:
影月本身已經非常之毒~!:46:
再由出名TD 毒王之一的 SOME大加持下......:Q
讚呀~!! :71:
隻影月一泊埋去隻BLACK同RX度.....BLACK同RX登時相形見拙:(
裝著版 Battle Hopper  仲可以係邊度搵到呢??
Cool photos & detail report, thx!
真係好正, d 姿態擺得好靚, 謝謝分享
好正
不過好貴...
好彩冇愛...
:71:未可以入手,只可以睇大大嘅貼止下渴先.
頭像被屏蔽
謝謝分享....
我好多FD唔玩shf到買左了...佢地買1,2隻shf,點會太理個價...
我覺得影月唔會點回落了...
因為新電,我d FD係完全無興趣...

回復 1# Somebody_Ex

恭喜大大!找到心頭好!:77:

SHF暫時我只得Black:35:平時買玩具我唔係等跳樓價的人,
Shadow Moon & RX其實都想入手,但近日市況為有放棄:56:

反而睇完你輯"Rider愛驅"就想入番隻G3-X,:34:
下月隻新一號我求神拜佛唔好又玩o野:o
Support Some大!!!
p.s. 今次炒得相當過份!!!
lyc51 發表於 14-6-2011 12:10 AM
THX lyc51 兄支持~~~希望會有回落GE一日~~~大家都可以入到手~~~:)
some大唔講都唔知有設計
睇黎笨大/shf重肯進步
攝影_基 發表於 14-6-2011 12:18 AM
係呀~~~好似無咩朋友講有新設計~~~所以我特登提一提~~~:)
忍忍忍忍忍
等等等等等
kanono 發表於 14-6-2011 12:22 AM
THX kanono 兄支持~~~:)
支持some大 靚相
呢3隻真係有幾深既情意結...始終係第一套睇既拉打...無限支持

(ps.影月個盒真係 ...
D@ZAce 發表於 14-6-2011 12:27 AM
好多朋友都有情義結~~~:$我當年一隻影月 Product 都買唔起~~~皆因實在太貴~~~記得一隻海洋堂八吋影月磄膠手辦都要四百幾蚊~~~重要自己砌同上色~~~:no:
支持some 大大靚相
聖鬥士星矢 發表於 14-6-2011 01:45 AM
THX 星矢兄支持~~~~:)
很正的相和Report! 比較可惜真是沒附劍鞘!
KK 發表於 14-6-2011 02:36 AM
THX KK 兄~~~~~:77: