Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol. 69~~~宿命的對決~~~Shadow Moon

支持some 大大靚相
很正的相和Report!:71: 比較可惜真是沒附劍鞘!:unhappy:
支持some大

其實有事請教下~
小弟剛剛才睇black

點解南光太郎一開頭會叫信彥老豆做爸爸ge?佢係咪養子?
支持some大靚相
calvines1995 發表於 13-6-2011 11:42 PM
THX calvines 兄支持~~~~~~:)
我也是有買貴, 但買了sad 貨. 右角短了點及黑色甩油... 都怪自己無心機睇.
今日買mg時先知我住的附近有得訂 ...
Z高fans 發表於 13-6-2011 11:44 PM
咁唔好彩~~~下次要仔細啲睇睇啦~~~:(我都中過兩次 Sad 貨~~~兩隻問題都可以係正面睇到(背後就真係聽天命)~~~但因無睇清楚就咁中咗~~~~:unhappy:
Support some 大~~~這隻影月其實真的不錯,相信價格下調些小弟也會入手
timothy276217 發表於 13-6-2011 11:49 PM
THX timothy 兄支持~~~:) 影月本身係件好貨~~~價格下調時千祈唔好放過呀~~~:64:
琛哥既post幾時都咁正呀!
一舊仔 發表於 14-6-2011 12:09 AM
THX 一舊兄支持~~~:77:
呢隻野我都幾喜歡架,不過貴了少少o者.:43:
仲未買............><
正如琛大所言: 生體、機體, 我地等梗你!
暫時仲係得個睇字:56:
個人覺得 OK 靚問題個價......

暫時都是看相止渴
十卜some大:handshake:
我仲末入ar:help:
十&#12488;,Some大
影月好正:),但無附上劍鞘:oh:
連裝著都有,都吾知點解SHF無:o
勁正呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUPPORT~:71:
隻影月其實OK的~(話好又唔太好,話差又唔係差~)

支持some大
其實有事請教下~
小弟剛剛才睇black
點解南光太郎一開頭會叫信彥老豆做爸爸ge?佢係咪養子 ...
KiraYamato0621 發表於 14-6-2011 07:01 AM

南光太郎係養子來的,所以正該來講應該是兄弟(?)~
今次成本有一部份去&#21655;個盒度~~~

之前最貴通販有 IXA~~~FJ~~~DK~~~最近有真劍紅~~~新電~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 14-6-2011 12:41 AM

NEW電王反而ok喎:)