Toysdaily 玩具日報

查看: 40366|回復: 80

[分享討論] Gundam 新動畫"機動戰士高達AGE" 敵人 & story

機動戰士高達AGE(機動戦士ガンダムAGE)
地球受到突如其來之"UE"襲擊, 聯邦軍開發了Gundam"Gundam Age-1"去對抗敵人。Gundam Age-1搭載自我學習成長的Age系統。另可換裝成Speed 及 Titus 2種型態。主角名字為フリット・アスノ、他的兒子アセム・アスノ及他的孫キオ・アスノ。
由製作動畫閃電十一人及埋紙箱戰機的LEVEL5全力協製,編劇為日野晃博先生。

敵人

fm cypergundam blog
高達終於打到去竉物小精靈啦:74:
兒子及孫, interesting storyline, something abt time travel?
新勇者動畫??:30:
堕落啦!高达搞到甘仲有乜意义啊??
個個心口開個窿:what:
樣衰都爆呀:53:
still waiting for One Year War TV / movic Remake :!
n
Movic in Movic inside 00 Movic
n
Gunpla builders TV version
怪獸會出模型MA,我其實都好期待
怪獸會出模型MA,我其實都好期待
飛雪 發表於 12-6-2011 12:51 AM
:$
1,000 yen > 50yen for 2 :DD:DD
樣衰都爆呀
樣衰都爆呀
樣衰都爆呀
狂四郎 發表於 12-6-2011 12:46 AM

its time to "save" more money for future :!

機設又係大河原?咁算吧啦,可以pass
(故事唔知,但機設好大機會又係高達舊機大雜會,你睇隻紅色機,成隻機動武鬥傳架美國高達咁款,唉)
個個心口開個窿
米肥 發表於 12-6-2011 12:45 AM

00 season one come back :34::34:
LBX版本既高達,gundam00個彈珠人高達都接受到,相信冇既係接受唔既!