Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Gundam 新動畫"機動戰士高達AGE" 敵人 & story

rubbish

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 7 字節系統限制: 15 到 10000 字節
簡直就係超人迪加
Danball Gundam?
红白蓝胶袋版的高达时代呀!哈哈
红白蓝胶袋版的高达时代呀!哈哈
高達勇者啊
數碼暴龍啊
回復 2# raychan

XD
隻敵人似數碼暴龍多 d...嘿嘿

00 最新個套電影入面打外星人已經想死...
估唔到...今次打正旗號玩外星人...

p.s. 會唔會好似閃電十一人...出招個時...會有絕招名...係側邊 XD
果隻竉物小精靈係係會變返MS架?

好嘔下喎
機設又係大河原?咁算吧啦,可以pass
(故事唔知,但機設好大機會又係高達舊機大雜會,你睇隻紅色機,成隻機 ...
coldstone 發表於 12-6-2011 12:53 AM
大河原話機設唔關佢事

大河原邦男:
新作には絡んで居ません。
対象年齢は低いそうですが、どの様な作品か知りません。成功する事を(祈)

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-156505-4-1.html
懶得出新勇者轉頭食腦向高達開刀!!!??

有無搞錯!!

無變形無合體無大合體,
幾似勇者都吾鬼采!!
去屎!!
此是高達?.............算啦:38:

明明就係數碼暴龍:47:
機動戰士高達AGE(機動戦士ガンダムAGE)
地球受到突如其來之"UE"襲擊, 聯邦 ...
S20081997 發表於 12-6-2011 12:29 AM

個機設出到咁GE樣~都是為了向中國報復~!!!
就係抄番中國四川的~
之前中國四川抄日本咁整台場1/1高達~
還記得四川成都市郊國色天香樂園為招攬遊客搭建的山寨巨型高達嗎?
不久此物就被日本Sotsu公司發現並進行侵權索賠,
但 園方說此物尚未落成仍在興建。不你們小日本的不同的沒有侵權   ~
園方仍然不知悔改~朱多搞便~~馬上再開工改佢兩改就話係原創~

頭像被屏蔽
其實高達設計都是其次. 看完 Turn A 後我反而接受到. 但故事太幼兒向(zz前半, v gundam)反而會反感. 看著一個/班心智未成的小童嘻嘻哈哈的殺人. 完全唔守軍紀. 都唔知想帶d什麼訊息出來. 看看今次會拿著高達的名義玩到什麼程度? 不會有聖獸換裝咁勁掛? :x