Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X 裝著變身分享會精選 vol.SP~~~Riders' Machine

樓主架KUUGA電單車 係咪連電話果盒DX?我就有另外冇連電話同發聲果盒DX,但2盒架車同甲蟲係咪一樣?
電單車好靚喔
skullface 發表於 8-7-2011 07:10 PM
Thx skullface 兄支持~~~~:)
SHF 快 D 出多 D 車車啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
尤其係 555 果堆變態機械人 ( 都唔算係 BIKE 了 ) ...
玩具 發表於 8-7-2011 07:19 PM
玩具兄你對 555 真係好熱血喎~~~:@
樓主架KUUGA電單車 係咪連電話果盒DX?我就有另外冇連電話同發聲果盒DX,但2盒架車同甲蟲係咪一樣?
gunbaron 發表於 9-7-2011 02:46 PM
兩盒架車同甲蟲都唔一樣~~~:74:你無電話跟嗰盒係 Tri Chaser 2000 連黑金色甲蟲~~~另一盒有電話同可發聲GE係 Beat Chaser 2000 連灰色甲蟲(化石色)~~~:78:
好多好車:71:
但係總係覺得shf既電單車好呃$:67:
我都係努力去搵番裝著車算~
battle hopper~~~:help:
讚好!超讚!                    
讚好!超讚!                    
Anfernee615 發表於 10-7-2011 01:00 PM
battle hopper~~~
Newt 發表於 10-7-2011 11:10 AM
好多好車
但係總係覺得shf既電單車好呃$
我都係努力去搵番裝著車算~
siu_jimmy 發表於 10-7-2011 02:57 AM
估唔到我個帖咁耐歷史都有朋友支持~~~~THX~~~~:handshake: