Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X 裝著變身分享會精選 vol.SP~~~Riders' Machine

Skull車我都捕緊~~~
pein 發表於 9-6-2011 09:52 AM
Some 太係暑假唔夠同事爭放唔到假~~~今年第二次旅日行程應該暫時取消~~~:oh:所以唔排除就咁係香港買番算啦~~~:DD
汽水機同hard boilder
JOKerK 發表於 9-6-2011 11:50 AM
變型汽水機個 Size 麻麻~~~我諗好有機會出 SHF Size 電單車~~~:) Hard Boilder 而家買真係超值~~~:$
車車啊:handshake:
Some 太係暑假唔夠同事爭放唔到假~~~今年第二次旅日行程應該暫時取消~~~所以唔排除就咁係香港買番算啦~ ...
Somebody_Ex 發表於 9-6-2011 07:56 PM

咁汽水機
shf有shf好
呢架都有呢架好

hard boilder
我係果陣既好價入
好毒好毒:shiny:
車啊 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
玩具 發表於 9-6-2011 12:04 PM
THX 玩具兄支持~~~:)
有車先係拉打
kuuga同faiz個架幾時先有魂限版呢
msz006_ver.ka 發表於 9-6-2011 12:06 PM
最好係大貨版~~~~~~:handshake:
唔一定魂限既,通販不是更好嗎...
F.S.飛煞 發表於 9-6-2011 12:15 PM
英雄所見略同~~~~:71:
呢兩架再出我諗會好似agito個幾架咁係魂限
笨大會再出通販咁好死咩
msz006_ver.ka 發表於 9-6-2011 02:03 PM
都係希望用通販出~~~~:*
SHF 機車小弟一共入咗四架, 最開心當然係入第一架 (Tornador) 果一刻, 雖然貴但好滿足; 小弟從未入過 ...
Englishman 發表於 9-6-2011 03:14 PM
有埋架真係幾開心~~~淨係得隻公仔擺啲跳跳踢踢GE POST~~~點都係差啲咁GE~~~:44:有架車擺係隔離即刻型咗好多咁~~~:$
車車啊
★銀時 發表於 9-6-2011 08:05 PM
THX 銀時兄支持~~~~:)
咁汽水機
shf有shf好
呢架都有呢架好

hard boilder
我係果陣既好價入
JOKerK 發表於 9-6-2011 08:06 PM
GOOD~~~~~~~~~:)
好毒好毒
afrolau 發表於 9-6-2011 09:32 PM
THX~~~~~~~~~:77:

在此多謝各位朋友的支持~~~~今日出影月了~~~~唔知各位有無興趣呢~~~~:77:
:* some大,超精采呀!
:$ 我都因為呢堆車仔而步入shf深淵!
:D  上年靚價入埋R&M龍騎survive!:he: 呢隻唔漏得wor!
:53: 至cheap嘅電王仲未搵到,我等!
:! 拉打怎能無車!無車怎算拉打!
Ride Shooter...好正..攪到我都想買返架....
今次比你毒到tim>.<
some大,超精采呀!
我都因為呢堆車仔而步入shf深淵!
  上年靚價入埋R&M龍騎survive! 呢隻 ...
麥師 發表於 10-6-2011 04:31 PM
多謝麥師兄分享買"車"經驗~~~~:)
Ride Shooter...好正..攪到我都想買返架....
今次比你毒到tim>.
johnny921 發表於 10-6-2011 08:54 PM
Ride Shooter 真係抵買過魂限車好多~~~見到唔好錯過呀~~~:74:
多謝麥師兄分享買"車"經驗~~~~
Ride Shooter 真係抵買過魂限車好多~~~見到唔好錯過呀~~~
Somebody_Ex 發表於 11-6-2011 12:17 AM

請問知唔知邊度..比較大機會搵到Ride Shooter??
請問知唔知邊度..比較大機會搵到Ride Shooter??
johnny921 發表於 14-6-2011 12:35 AM
已PM你~~~~~~~~:)
頭像被屏蔽
電單車好靚喔:73::73:

SHF 快 D 出多 D 車車啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
尤其係 555 果堆變態機械人 ( 都唔算係 BIKE 了 )
多多限定我都入 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!