Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X 裝著變身分享會精選 vol.SP~~~Riders' Machine

真係正,我都想要:shiny:
希望機動天馬 可以快d出shf版:$
我都想shf出555 d機車,最緊要係可變形版:35:
我得2架炸-3333-
大毒梟出沒注意:Q:Q:Q
車車AR...............:help:
我都想shf出555 d機車,最緊要係可變形版
big9kan 發表於 8-6-2011 07:23 PM

無錯, 只有555既車我係全部都想要:shiny:
其他剩係買主角車都夠...
不過最好bandai快d搵個藉口出多次black/rx架車啦:(
個陣冇入到呀...
毒死人喇some大...:help:
我明明仲考慮緊追唔追返d車,醫加你即刻放毒:help:
555 系列個 3 架電單車...真係正到冇朋友...
其實我也儲裝著的,我覺得裝著低玩又有合金
重要冇咁多限定~不過我到而家都重差一隻先齊一套.............
玩具人生 發表於 8-6-2011 04:57 PM
Kuuga 有兩架限定裝著我都無買到~~~:(都係學人玩下啫~~~儲唔齊都算啦~~~:)
SOME大你今次真係毒到我應一應
timothy276217 發表於 8-6-2011 04:58 PM
心血來潮啫~~~誤中副車嘛~~~~:44:
唔係話some兄特登放毒~~~
而係我真心覺得電單車呢條line真係好毒!
我本身冇訂過SHF EX電單車
自 ...
pein 發表於 8-6-2011 05:27 PM
明白呢種心情~~~我曾想放棄幾架試下自己忍唔忍到~~~~:80:但到頭來有車又真係好玩啲~~~而家重諗緊入唔入埋 Skull 車~~~:55:
C兄好有心機編寫內容!!!
buzz 發表於 8-6-2011 05:36 PM
多謝師兄支持~~~~:77:
真係正,我都想要
怪物et 發表於 8-6-2011 06:11 PM
THX 怪物兄支持~~~~~~:77:
希望機動天馬 可以快d出shf版
hofai 發表於 8-6-2011 06:16 PM
好多車都想佢補番出 SHF~~~但當然最好唔係限定~~~~:35:
下次睇到some 大既 post 都係唔好入黎
依家睇完又想追返...:44:
嘩~
some大心血來潮出毒品機車post:DD

kabuto同gatack兩部冇機會入添:26:
毒貼:50:

好在我不玩Riders:34: