Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF X 裝著變身分享會精選 vol.SP~~~Riders' Machine

好多車車呀...你都花左唔少$$:(
好正!好毒呀!:71::$
我都想shf出555 d機車,最緊要係可變形版
big9kan 發表於 8-6-2011 07:23 PM
大家都好想出到 555 機車~~~睇黎真係好受歡迎~~~:handshake:
我得2架炸-3333-
JOKerK 發表於 8-6-2011 07:48 PM
有邊兩架~~~~:)
正呀~SOME 大~~真係恨死隔離~~
Machine Tornador~~~Agito 的專用機車~~~街頭跑車味十足~~~玩具可變型成 Slide Form~~~分有裝著和後期推出的 SHF 版本~~~
Somebody_Ex 發表於 8-6-2011 04:20 PM

SIC 明正言順可隨意改設計反而做唔度完全變形!:*
大毒梟出沒注意
cchong420 發表於 8-6-2011 07:56 PM
這只是幻覺~~~~~~~:35:
車車AR...............
wing0boy 發表於 8-6-2011 08:38 PM
Wing sir 都有車架~~~~~:65:
Some大!你你你....你搞到我就黎毒毒毒...發身亡啦
Fishy 發表於 8-6-2011 05:15 PM
唔會呱~~~~~~Fishy 兄~~~~~:50:
好正!!! d車其實真係好毒!!!!
aeromanCCM 發表於 8-6-2011 05:18 PM
THX aeroman 兄支持~~~~:77:
好強既rider電單車系列, 真係要十卜下:71:
Rider最正就係佢d車車!nice pic!
支持 Some兄 :71:
機車與 Rider 真是絕配 :$
black的shf版可以拆除外壳~装着的能吗?
Jet Sliger好難揾到.上兩周見有實物,但已是非賣品:79:
大大你就好啦,集齊晒扲多車仔,我得幾架咋..:63:
無錯, 只有555既車我係全部都想要
其他剩係買主角車都夠...
不過最好bandai快d搵個藉口出多 ...
humanspider 發表於 8-6-2011 09:06 PM
除咗 555 架車我麻麻之外~~~Kaixa 同 Delta 兩架車各有特色~~~我都好希望會出到啱 Size GE SHF 版~~~:35:
毒死人喇some大...
我明明仲考慮緊追唔追返d車,醫加你即刻放毒
F.S.飛煞 發表於 8-6-2011 09:22 PM
"拉打係唔可以無車GE"~~~~~~:75::DD
555 系列個 3 架電單車...真係正到冇朋友...
36韜 發表於 8-6-2011 09:43 PM
真係咁多朋友鍾意 555 啲車~~~:@
下次睇到some 大既 post 都係唔好入黎
依家睇完又想追返...
davidki99 發表於 8-6-2011 10:08 PM
幻覺黎啫~~~幻覺黎啫~~~~:DD