Toysdaily 玩具日報

查看: 2379|回復: 16

[詢問] 蕉仲有冇机会出stars ver.

一直系度等ht出stars ver.蕉,等她来同chris同wesker来配,等到现在都冇消息,林住入翻1.0蕉算数,虽然2.0个头雕涂装靓d,不过1.0同3位警局同事衬d,各位师兄点睇?:64:
唔會出

我覺得無所謂
我反而想佢出電影第一造型...亦都係BIO3造型~:p
我反而想佢出電影第一造型...亦都係BIO3造型~
Rafalex 發表於 2011-5-17 15:14

bio3造型咁sexy,睇下ada出成点先讲啦~
我都是中意1的传统造型多d:51:
我諗唔會:38:
我反而想佢出電影第一造型...亦都係BIO3造型~:p
咁出DX版...傳統造型加性感造型.超貪心....~:D

bio3造型咁sexy,睇下ada出成点先讲啦~
我都是中意1的传统造型多d
weio_o 發表於 17-5-2011 03:33 PM
有機會....但機率唔知.........:44:
我都想佢出STARS同BIO3版,但係唔想要香雞手...:cool:
另外,點解佢唔出Claire,人氣唔夠?
我都想佢出STARS同BIO3版,但係唔想要香雞手...
另外,點解佢唔出Claire,人氣唔夠?
etsc4344 發表於 2011-5-17 16:52

Claire 应该系冇版权,我都等紧她同她大佬重聚:42:

睇来各位都觉得stars ver.出的机会好微:56: sad
biohazard 15週年出ADA...
可能20週年先出STARTS JILL...
25週年至出Claire.....:70:
回復 11# MAX

10年後可能唔玩12吋了,到時唉.......:59:
:43:等下去!
HT 無BIO 1,3 既版權, BIO 5 入面又冇STARS LOOK JILL, 只有等

不過我覺得會再出BIO 既, 可能係新一集, 我仲等緊新LEON..
除左已公報的ADA,我估HT出年還有機會出BIO角色的~~
因為3DS有兩隻新BIO~~XBOX360又有一隻~~
只要有新Game出就有希望!!^0^

S.T.A.R.T.S 的JILL 同BIO 3 的JILL 都好想佢出~~
但我估ADA之後的下一隻BIO女角可能會是Claire!!
因為3DS版有Claire出!!*0*

另外LEON人氣咁高~~
係XBOX360隻Game出的時候也有可能出LEON DX啊!!(希望啦!!^0^)