Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 同朋友去HT拎MK-VI職員d態度吹到啤一聲!!!! (加圖)

又難怪 HT 咁寸,上次去訂貨時前面排隊既又有阿叔又有阿婆,你唔好同我講買比個孫玩呀,你個孫有四隻手呀一次要玩兩隻。
唔係講呢D , 我戒左媾女喇.....
夜星閃 發表於 15-5-2011 08:58 PM

請食飯?{:3_126:}

我當初第一批拎Mark 6,一出門口吾夠五分鐘就轉頭番去換,一樣俾一位染啡金色髮嘅男職員「俾說話我聽」。
首先講明,我只係要求換頭,that's~根本換完就已經可以搞掂~

以前我係會兜囗兜面當眾指責呢d人,但人大咗、EQ高咗、亦知道香港地社會氣氛已經好吾和諧...
所以吾會去隨便發火...
但...「吾會隨便」不等於「吾會」,希望我時運高la~haha~

下次佢問你有乜問題,你答番佢"總之唔滿意,使唔使同佢交代?"
下次拍佢片, 等大家見識下佢d服務態度!!!
我當初第一批拎Mark 6,一出門口吾夠五分鐘就轉頭番去換,一樣俾一位染金色嘅男職員「俾說話我聽」 ...
sumsum.com 發表於 15-5-2011 09:38 PM

Sumsum兄講得好~~~ 支持!!!!  讚同~~~
下次佢問你有乜問題,你答番佢"總之唔滿意,使唔使同仔交代?"
fatestay 發表於 15-5-2011 09:38 PM

講得岩~~~  佢都痴Q線!!!!
有時玩吾起貴野都係一件好事來.....:38:
下次拍佢片, 等大家見識下佢d服務態度!!!
nickhiu 發表於 15-5-2011 09:49 PM

好主意!!:71::71::71:
大大,
不要覺得不好意思阿!
維護自己的利益阿!

我前幾天取的VI,戰損胸甲都有問題。
我明天肯定去換。

他們就算黑面對我,我都不怕!
以前個妹妹仔都好有禮貌同笑容.....可能比果D哥哥教化左覺得串下人係工作既娛樂一部份!
宜家佢都嘗試玩下串串共到底有幾好玩.....
以前個妹妹仔都好有禮貌同笑容.....可能比果D哥哥教化左覺得串下人係工作既娛樂一部份!
宜家佢都嘗試玩下串 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 15-5-2011 10:03 PM

真系好學吾學,學曬D衰野!
不如搵多個朋友一齊去,一邊換一邊拍佢片,睇下佢重敢吾敢!! :34:
補充,不是雞蛋里挑骨頭!

是因為胸甲,用手按住就很帖服。
一松手就彈出來,掉在地上!
所以不得不換。
正常胸甲就沒有問題,而且其他一些小
補充,不是雞蛋里挑骨頭!
是因為胸甲,用手按住就很帖服。一松手就彈出來,掉在地上!
所以不得不換。正常胸甲就沒有問題,而且其他一些小