Toysdaily 玩具日報

查看: 24132|回復: 153

[分享討論] 同朋友去HT拎MK-VI職員d態度吹到啤一聲!!!! (加圖)

今日行過HT同朋友去hottoys拎MK-VI 見無咩人即刻拿拿林去拎la~ 比張單個o靚妹職員~ 佢比左2隻我睇,發現見到塊面額頭有崩崩地...而第2盒個心口d銀色走位唔自然,之後叫佢拎第3盒,呀妹妹仔就態度唔客氣地問我:「有咩問題呢? 我話塊面同d色有問題。佢就話無問題喎!? 呢d色係咁...無問題!」,之後我同佢講係有d問題,佢無意欲拎過盒,仲哂時間同我理論~ 直至隔離pro d果個女sales問仲咩事? 拎過隻比佢選la! 佢先唔願意地再拎多盒.....

之後我見到佢咁態度都好尷尬唔好意思再睇.....只好3選1選左一盒! 不過番到屋企發現塊面眉額位d膠真係崩左.....隻腳後面紅色仲有一點點甩油呀!!!!  話無事無事....最後未又哂我時間返去換過隻~!?  其實成千幾蚊又無咩人點解要咁態度對客人......d figures QC又唔係好~ 之前咁多大大話有問題,你比到信心就唔使睇囉!?  

仲有今日見到好耐無見果位黑面神四眼仔返左黎做.....不過已經唔係再企收銀了! 不過依好黑口黑面..... d職員態度攪到HT士氣好散慢~ 個個sales口面愁雲慘霧....有好product都無用la!!!

大家評評理.....咁都叫無問題?  有無人會唔去換???

隻腳後面氧化呀?  一點點好恐怖!!!!

個下巴位.......成條坑呀!!! 頂~

我果隻個背隻d 油都甩左....係個BODY黎
請問有冇得換? 要幾耐:63:

去Hottoys拎MK-VI的不快經歷@真黑仔版 (加圖)

今日行過HT同朋友去hottoys拎MK-VI 見無咩人即刻拿拿林去拎la~ 比張單個o靚妹職員~ 佢比左2隻我睇,發現見到塊面額頭有崩崩地...而第2盒個心口d銀色走位唔自然,之後叫佢拎第3盒,呀妹妹仔就態度唔客氣地問我:「有咩問題呢? 我話塊面同d色有問題。佢就話無問題喎!? 呢d色係咁...無問題!」,之後我同佢講係有d問題,佢無意欲拎過盒,仲哂時間同我理論~ 直至隔離pro d果個女sales問仲咩事? 拎過隻比佢選la! 佢先唔願意地再拎多盒.....

之後我見到佢咁態度都好尷尬唔好意思再睇.....只好3選1選左一盒! 不過番到屋企發現塊面眉額位d膠真係崩左.....隻腳後面紅色仲有一點點甩油呀!!!!  話無事無事....最後未又哂我時間返去換過隻~!?  其實成千幾蚊又無咩人點解要咁態度對客人......d figures QC又唔係好~ 之前咁多大大話有問題,你比到信心就唔使睇囉!?  

仲有今日見到好耐無見果位黑面神四眼仔返左黎做.....不過已經唔係再企收銀了!  不過依然黑口黑面.....d職員態度攪到HT士氣好散慢~ 個個sales口面愁雲慘霧....有好product都無用la!!!

大家評評理.....咁都叫無問題?  有無人會唔去換???

隻腳後面氧化呀?  一點點好恐怖!!!!

個下巴位.......成條坑呀!!! 頂~

我果隻個背隻d 油都甩左....係個BODY黎
請問有冇得換? 要幾耐
RaY-LuNG 發表於 15-5-2011 07:47 PM

十四日內.....QC好差呀!!!  一點點黑色   大大小小加埋有十幾點.....!!!!
我驚去到換又要問長問短好似唔x使做咁既態度就驚!!!!!
仲有個頭個燈接觸不良....一郁個頭眼燈就閃閃下.....有時仲要唔識著....
QC 差到呢:53:
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
HT d撚樣不嬲都串串貢 , 下次不妨大大聲#7佢 : 喂 , 你而家乜X野態度呀 , 賣玩具賣到你甘X惡既 , 香港人是欺 ...
AVS9 發表於 15-5-2011 07:51 PM

我見買開唔好意思~~~ 我心諗客人有要求又唔係叫你攤開十盒比我睇! 比左成千三蚊蚊一盒野都要睇面色!!!!????   咁驚比人睇既你放哂係度任客check囉! 佢又唔敢又懶...咁做生意既~!
之前吾係同你攞左咩??又換? 0 0
之前吾係同你攞左咩??又換? 0 0
Aunbis 發表於 15-5-2011 07:57 PM

MK-VI我無換過呀?  呢隻係VIP有Gift手送訂果隻~!
MK-VI我無換過呀?  呢隻係VIP有Gift手送訂果隻~!
玩具烈士-奇雲 發表於 15-5-2011 07:59 PM

O....,上次同你睇果隻係??
我見買開唔好意思~~~ 我心諗客人有要求又唔係叫你攤開十盒比我睇! 比左成千三蚊蚊一盒野都要睇面色!!!! ...
玩具烈士-奇雲 發表於 15-5-2011 07:56 PM

呢的冇計,,,
根本係ht 上頭叫的員工對客唔好咁好,...
想的客唔敢去換野.....

唉,,,我相信投訢都冇用........:31:的上頭可能會話的員工大得好tim...........

所以上 ht ,,,真係要厚面皮的....
話晒依家唔係買棵菜..
而係用成千幾銀買隻玩具啊,,,,,,,

另外,我建議ht 以後所有盒都唔好貼膠紙,
咁有客換野,就唔洗折咁多盒la...(DX 04, Ghost 等待都冇膠紙的)
我覺得咁大家仲方便.
O....,上次同你睇果隻係??
Aunbis 發表於 15-5-2011 08:01 PM

MK-IV下麻!?
Similar XP as mine. It was ready your luck that you have not encountered CEO.
咁嘅service...唉...