Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 再度重遇妳............宇宙皇后號(太空西遊記)

噢噢,恭喜師兄得到心頭好!其實我同師兄們一樣早排見到都想買呢,還想回家考慮一下,但幾日後就賣了。Anyway,也替師兄開心,始終是可遇不可求呢:)
太空西遊記...係我兒時最喜愛嘅卡通片之一!
另外伏魔三劍俠...天地雙雄...皇牌突擊隊...神勇飛鷹俠!都係我好深刻嘅影片!
不過我細個一直都以為係叫"孫行者"...我兒時超鍾意佢架戰機
太空西遊記...好感動 , 最記得天行者
太空西遊記...係我兒時最喜愛嘅卡通片之一!
另外伏魔三劍俠...天地雙雄...皇牌突擊隊...神勇飛鷹俠! ...
ryuchau 發表於 8-5-2011 08:36 PM

大大又好似係你記性好啲bor:71:, 我剛剛睇返"玩具王"第5期, 係叫孫行者ga其實...
:71: .....正野!十卜!
:$太空西遊記!
噢噢,恭喜師兄得到心頭好!其實我同師兄們一樣早排見到都想買呢,還想回家考慮一下,但幾日後就賣了。Anyw ...
30mething 發表於 8-5-2011 08:35 PM

Oh......:64:
:$ 太空西遊記呀!!!!!!!

記得好似無線同麗的都播過, 兩個台既譯名都唔同.....麗的好似係叫"宇宙奇兵"

重溫下大結局

http://www.youtube.com/watch?v=-HpUcolpFi8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pQn4xlO3qps&feature=related
又一堆神物!
:71:
很棒
名唔可以錯呀,天行者係星戰之嘛...

太空西遊記,無記叫 : 孫行者,豬八戒,沙悟淨,

亞記叫 : 孫志剛,朱大鵬,沙千里...!!
Oh......
CombattraV 發表於 8-5-2011 11:58 PM

唔好咁啦,大家都是玩具同好嘛! :D
唔好咁啦,大家都是玩具同好嘛!
30mething 發表於 9-5-2011 01:53 AM

祝大大你快啲再揾到心頭好呀:$

另外想講, 真係好感動有成5版回應(當然我自己都回唔小啦:x ), 原來呢度重有咁多舊合金同好:$ ...
回復 1# CombattraV
大大, 我果日行經埋信和, 見到哩隻既DX 版(唔係透明膠品果隻), 單體無盒無配件...平你哩盒少少  你考慮整埋隻DX 版嗎!? ...ccc... ^^
回復 15# CombattraV

膠品果隻...我見人好似標 8K 幾...不過唔知斉唔斉件~