Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 再度重遇妳............宇宙皇后號(太空西遊記)

哈..真係隨緣啦...但唔知笨大會唔會出返呢
iamfinethankuuu 發表於 8-5-2011 11:16 AM

我都好想笨大出返多啲舊飛機同基地, 但我唸呢隻機會微啲, 唯有寄望其他細廠啦:38:
我都好想笨大出返多啲舊飛機同基地, 但我唸呢隻機會微啲, 唯有寄望其他細廠啦
CombattraV 發表於 8-5-2011 11:25 AM

咁又未必呀....佢出到無野好出的話就會有機會啦...哈..同埋src呢條line都會有好多空間出唔同野....因為好似話會出埋d基地之類....
wa ComV兄出到尼隻、点都要支持下!

依小弟愚見、少一隻行者正是尼隻皇后号与衆 ...
tower 發表於 8-5-2011 11:14 AM

嘩, 大大, 好耐無見你出post la, 一係唔出, 一出又係旱嘢, 你呢隻慧星號小弟小時都擁有過, 真係好正呀, 我先前都有想過帶佢返屋企, 但而家個價...:42:, 真係唔捨得...另外想講大大你啲相好正呀:52:
唯有當天行者出動左喇..............
心頭好幾多錢都唔係問題,呢d咪男人覺得浪漫,女人覺得痴線~~~~
小武 發表於 8-5-2011 11:14 AM

我好鍾意大大所形容 "男人嘅浪漫"........:71:
wa ComV兄出到尼隻、点都要支持下!

依小弟愚見、少一隻行者正是尼隻皇后号与衆 ...
tower 發表於 8-5-2011 11:14 AM

I want Captain Future too!
咁又未必呀....佢出到無野好出的話就會有機會啦...哈..同埋src呢條line都會有好多空間出唔同野.. ...
iamfinethankuuu 發表於 8-5-2011 11:26 AM

希望笨大出多啲飛機基地滿足下我呢啲老餅la:43:

細個特別中意呢類一team三人嘅故事,如太空西遊記、伏魔三劍俠,幻想自己同兩個老死有日也會出生入死(汗)... 但人大咗就傾向個人主義。
多謝樓主貼出好物,勾起不少回憶-----
希望有新的玩具出....
我估合金魂有機會出,但一定分3盒:45:e.g.飛影
呢套會5會炒5敢講,"孫行者"就應該會炒....:36:
我估合金魂有機會出,但一定分3盒e.g.飛影
呢套會5會炒5敢講,"孫行者"就應該會炒....
chunto0731 發表於 8-5-2011 12:47 PM

大大真利害,一唸就唸到點炒,重幫笨大度埋點出tim,小弟佩服佩服:77:
你, 值得擁有!:71:
Oh.......sorry 呀 Lightyear2兄, 但如果當時比你知道小咗一架飛機仔同無子
CombattraV 發表於 8-5-2011 09:34 AM

師只客氣喇,唔洗sorry 咁嚴重;師兄是否想話,如比小弟知道欠小飛機、又欠了子彈,小弟還會買嗎?? 哈哈,莫講話現在知道欠了這些配件,就算在不知道的情況下,此皇后號的價格,已令小弟猶豫卻步了…所以要靠師兄接它回家了~:79:
師只客氣喇,唔洗sorry 咁嚴重;師兄是否想話,如比小弟知道欠小飛機、又欠了子彈,小弟還會買嗎?? 哈哈 ...
lightyear2 發表於 8-5-2011 06:50 PM

Lightyear2兄, 實不相瞞其實我接完佢返屋都要付出相富沈重嘅代價.........呢個月聽餐餐捱麭包啦:79:....................
有幸看到實物,實在感動!太空西遊記比金毛獅王的情意結仲要深啊!(^_^)
太空西遊記:$
飛升車,土星車,射星車:shiny: