Toysdaily 玩具日報

查看: 44824|回復: 106

[分享討論] 再度重遇妳............宇宙皇后號(太空西遊記)

雖然缺件, 但今時今日真係好小見到, 今次再度重遇真係不能再錯過, 最多呢個月節衣縮食啦唯有:$

同塲加影, 小弟一啲"太空西遊記"嘅收藏...
嘩!兒時怨念物.....宇宙西遊記呀!!
勁懷念:71:
雖然缺件, 但今時今日真係好小見到, 今次再度重遇真係不能再錯過, 最多呢個月節衣縮食啦唯有
CombattraV 發表於 7-5-2011 11:16 PM

太空西遊記...好感動:79: , 最記得天行者
恭喜!呢套真係集體回憶!:$
呢隻好嘢黎喎~~~:71:
嘩!兒時怨念物.....宇宙西遊記呀!!
勁懷念
大ken 發表於 7-5-2011 11:17 PM

好多謝Ken大大嘅欣賞...不過我估已經無咩人記得佢地lu...
Totally!!!

I used to have this when i was kid

怨念物!!!!!  x200  wish Bandai will release the series again!
好多謝Ken大大嘅欣賞...不過我估已經無咩人記得佢地lu...
CombattraV 發表於 7-5-2011 11:27 PM

我點會唔記得,我這個70後好念舊架
坦白講,我小時,電視就可以看,要買這件玩具是無可能的.....:unhappy:
現在見到CombattraV 兄入到這件好野,都可以話彌補了不少兒時遺憾了.....恭喜你!!
而且這架皇后號都保存得好新淨,CombattraV兄 入得好
哇呢個…… 此玩具係有埋一、二、三 ge 小飛機 ?
哇呢個…… 此玩具係有埋一、二、三 ge 小飛機 ?
toycoffe 發表於 7-5-2011 11:36 PM

咪就係無咗其中一架law...:26:如果唔係以呢隻嘅condition應該唔止我買嗰個價位, 我都唸咗好耐先下定決心落手:67:
我還記得,兒時的卡通真係太好睇!
頭像被屏蔽
哇哇哇!大正啦!:D 悟空、八戒同沙僧呢?:66:
借combattarV大位一貼.這也是小弟兒時至愛之一....^_^可惜還未可以擁有這"皇后號"!!
借combattarV大位一貼.這也是小弟兒時至愛之一....^_^可惜還未可以擁有這"皇后號"!!
魔域戰士 發表於 8-5-2011 12:25 AM

大大你呢set(大size膠品)簡直係神物啦而家:$, 你嗰set嘅皇后號重正啦, 不過而家全新唔知使唔使7K呢?