Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 再度重遇妳............宇宙皇后號(太空西遊記)

congratulations and support~~ Look so new :handshake:
大大你呢set(大size膠品)簡直係神物啦而家, 你嗰set嘅皇后號重正啦, 不過而家全新唔知使唔 ...
CombattraV 發表於 8-5-2011 12:37 AM

CombattraV大我呢套並非大boxset果套,係獨立三盒果款黎.其中沙僧欠武器"飛彈and鎗"所以大概2年前用3K入手.老板講係"友情價"
CombattraV大我呢套並非大boxset果套,係獨立三盒果款黎.其中沙僧欠武器"飛彈and鎗"所以大概2年前用3K入 ...
魔域戰士 發表於 8-5-2011 12:53 AM

非常好價呀大大:71:
:71:
借combattarV大位一貼.這也是小弟兒時至愛之一....^_^可惜還未可以擁有這"皇后號"!!
魔域戰士 發表於 8-5-2011 12:25 AM

oh, my God!!!!
見到這套神物,個心直情跳左出來~~:handshake:
oh, my God!!!!
見到這套神物,個心直情跳左出來~~
大ken 發表於 8-5-2011 01:35 AM

既然遇上知音者,小弟再貼上劣圖幾張.見笑見笑.....

[quote]既然遇上知音者,小弟再貼上劣圖幾張.見笑見笑.....
魔域戰士 發表於 8-5-2011 01:56 AM [/quot]
在我記憶中,我只曾在以前的"大大公司"見過這套神物的實物(包裝盒)
現在能在TB"近距離"看一次.....無限眷戀:67:
實在要感謝魔域戰士兄和CombattraV兄
集體回憶!:$
既然遇上知音者,小弟再貼上劣圖幾張.見笑見笑.....
魔域戰士 發表於 8-5-2011 01:56 AM

超感動:79:, 啲相影得好靚呀大大:$
超感動, 啲相影得好靚呀大大
CombattraV 發表於 8-5-2011 02:23 AM

大大誇獎喇:35:小弟對影相其實不太認識.....只係部單反入門機既關系0者...
大大0既收藏實在包羅萬有,0係玩具櫃貼圖區已見識過,羨慕中...:71:
懷舊合金小弟只是三幾隻而已....能有機會跟CombttraV兄交流實在樂事!!
玩具就是這樣有趣!!
咪就係無咗其中一架law...如果唔係以呢隻嘅condition應該唔止我買嗰個價位, 我都唸 ...
CombattraV 發表於 7-5-2011 11:45 PM

師兄,請問是否購自in's?? 是的話,那給師兄快小弟一步了,小弟早前看見也心癢癢呢…btw 恭喜師兄又入到好物。:71:
太空西遊記! :handshake:
嘩正呀!more皇后photo please!:help:
好正!:71: