Toysdaily 玩具日報

查看: 6299|回復: 21

[個人收藏] 3.75 MAREVL 的2-pack Deadpool & Taskmaster

今次要介紹Marvel的2-pack Deadpool & Taskmaster
這兩隻都在之前推出的Marvel vs Capcom 3遊戲中有出現的角色,GAME中兩位的英姿都不用多說,實在好玩,但今次出的3.75又如何呢?
先來包裝盒的全相,2-pack的好玩之處是會附送一本漫畫,雖然今次本書是"Cable & Deadpool" 但全書都不見Cable的蹤影,只是講Deadpool & Taskmaster......

先看看Taskmaster:

隻 Taskmaster武器方面真是加足功課,有鎗有劍,還有個盾,good呀!
唯一問題是件斗篷太重,站不直呀~~~

面相一般,雖有在牙齒位,眼邊畫眼線,但欠了畫龍點眼~~眼珠,但個相都算惡形惡相的.

跟著是Deadpool 了
一來便是打孖的比較: 左邊是今次2-pack主角 ; 右邊的是狼人電版的Deadpool

由上圖比較可見,除了個頭的眼部黑位不同,最大分別便是收劍的位置,
舊的電影版(右)好似帶了兩枝棒球棍出街相對 ; 新版(左)便收得較自然和順眼
順帶一提,新版在背後可以收到一把小刀,幾好的設計~~

基本上,新舊版的可動性都是一樣的

謝謝觀賞!!
大大邊度入手架, 可以PM我MA??~~ THX~~~:64:
大大邊度入手架, 可以PM我MA??~~ THX~~~
lokia 發表於 4-5-2011 12:51 AM

已pm你了
good!
如果見到我都會入 :77:
喔 ~~~ 心好痛:Q

看了大大的 2連po

我不只憂鬱症而已 ~~ 連躁鬱症都有了:sad:
大大好野,taskmaster 面相做得唔錯 bor
喔 ~~~ 心好痛

看了大大的 2連po

我不只憂鬱症而已 ~~ 連躁鬱症都有了
Dog.Shit.One 發表於 4-5-2011 01:56 PM

ching冷靜,好野陸續有來,祝你盡快入到心頭好解毒!!
大大好野,taskmaster 面相做得唔錯 bor
toycoffe 發表於 4-5-2011 01:59 PM

taskmaster 面相都算ok,
但正如我所說,欠了眼珠的一點,便失了少許神韻
taskmaster 面相都算ok,
但正如我所說,欠了眼珠的一點,便失了少許神韻
大ken 發表於 4-5-2011 04:16 PM

哈哈師兄你既POST真係令人又愛又恨!
呢幾隻野真係搵到大家死死下∼
可唔可以pm我係邊到入,e set真係好正!
可唔可以pm我係邊到入,e set真係好正!
benedict 發表於 4-5-2011 05:42 PM

已pm你了1,請查看.
已pm你了1,請查看.
大ken 發表於 4-5-2011 06:04 PM

1f?
可以PM我?
大大, 可以 pm 我嗎 ?