Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.63~~~失去的你會珍惜嗎~~~New Den-O Strike Form

而且仲造福咗好多"賣家"~~~
pein 發表於 3-5-2011 10:52 AM
難得有幾隻 Hit 貨~~~賣貴少少都無可厚非GE~~~:( 你睇啲鋪積咗咁多死貨賣極都賣唔去~~~又有邊個會可憐番佢哋呢~~~:o

係度多謝各曾支持本帖的朋友~~~:64: 電王電影三部曲我終於都睇晒啦~~~感受最深仍然係藍之章~~~跟住就到黃之章啦~~~:)反而紅之章雖然造到好文藝好有感情~~~但係感覺又未到藍黃咁深~~~遲啲有機會再同大家分享多一點吧~~~:51:
再版會有好大機會~~~睇吓係隔幾耐咁啫~~~
今日應該可以拿到貨嗎~~~
Somebody_Ex 發表於 2-5-2011 09:40 PM

終於拿了貨!極高興!:43:
終於拿了貨!極高興!
vipkabuto 發表於 5-5-2011 10:18 PM
恭喜晒 vipkabuto 兄~~~:)
回復 74# Somebody_Ex

少玩咗~~買咗都無時間拆同映相~~XD~~玩YO多咗....
回復  Somebody_Ex

少玩咗~~買咗都無時間拆同映相~~XD~~玩YO多咗....
知行者 發表於 6-5-2011 11:30 PM
原來如此~~~真的很久也沒見你上來 TD 了~~~:64: 澳門朋友我們少了桃花雪兄與影子俠兩位~~~:55:
呢隻素體正好多..:50:..如果用來返出其他rider就好了...
COOL:71::shiny:
呢隻素體正好多....如果用來返出其他rider就好了...
takeshi 發表於 7-5-2011 08:58 AM
笨大係有本事不斷咁將啲玩具設計改進落去~~~由其係啲重點項目~~~:78:不過有啲項目真係要鬧一鬧~~~好似 CJGX 咁~~~明明之前隻 CAX 同 CC 改咗用同色關節~~~係竟然用番黑色關節就算~~~:oh: 隻 Joker 曾經畀小弟讚過佢啲消光噴油好正~~~但其他 Joker 包括 JJ 啲黑色都未試過噴晒油~~~成日用黑原膠色就算~~~:60:
COOL
D@ZAce 發表於 7-5-2011 12:07 PM
THX D@ZAce 兄支持~~~:77:

再多謝大家間斷咁支持~~~:64:
:handshake: