Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.63~~~失去的你會珍惜嗎~~~New Den-O Strike Form

呢部電影雖然未睇過,:71:但系感覺外形好正啊,加上some大詳細測評,:35:有點心動想買,多謝分享
舊板梗係重啦... 根本係裝著變身來的
頭像被屏蔽
佳作:71:無得頂。
大大所出的post全部都是精華:71:
一早支持some大大正post呀
我都有買.但膽心會斷角.玩時我都特別小心
聖鬥士星矢 發表於 1-5-2011 09:29 AM
Thx 星矢兄支持~~~:) 好似有朋友隻角真係斷咗~~~希望大家小心啲啦~~~:(
Support Some 大 超強 SHF 介紹!

尋日買咗..., 數下數下呢隻係小弟第十四隻 SHF 拉打, 亦 ...
Englishman 發表於 1-5-2011 09:34 AM
憑有熱門玩具大家都應該有心理準備會有"水漲船高"ge問題~~~買咗就算~~~無謂怨氣沖天咁~~~自己鍾意咪得囉~~~:) 其實香港點賣高個價~~~有排都未及日本本土~~~大鋪正價要一早去排隊買~~~街鋪分分鐘一開售要賣五六千円~~~:55:其他地區都唔知有會有幾貴添~~~:80:
依隻新素體活動能力出奇咁好, 好彩有訂同無買上一版 :34:
:31:隻新電王扲TEDDY劍個手掌唔係好扲得好實把TEDDY劍
我用完們背扣扣劍之後
脫色sad
JOKerK 發表於 1-5-2011 12:57 PM
真的嗎?!你扣左幾多次先脫色?
jang post!!! Support!!!
好正既相!
我都係時候要拎自己果隻出黎玩下先XD
買左 只玩過一次...都未有時間慢慢玩
果汁先生 發表於 1-5-2011 09:50 AM
thx 果汁兄支持~~~呢兩日假期應該可以攞出黎陪吓佢啦~~~:)
靚相一讃
我玩咗一次就入盒,
我很喜歡這隻shf,
所以玩都好小心玩,
希望可以入多隻收藏 ...
dennistoyS 發表於 1-5-2011 09:59 AM
thx dennistoys 兄支持~~~新舊版我都好鍾意~~~:65:如果要買多隻收藏我諗要等下次再販先得啦~~~:67:
Add marks not only because of the great report, the story of BLUE is the most attractive one in the  ...
Douglas.M.Saint 發表於 1-5-2011 10:17 AM
因為之前幾套電王電影我都唔係好滿意~~~所以一直都無時間睇呢三套電影~~~只係呢兩日終於"的起心肝"睇咗藍之章~~~:(竟然一路跟女主角心情咁轉~~~真係好有意思~~~:78:另外多謝德哥鼓勵支持~~~:)
好毒,搞到又想入返條深坑
O暈 發表於 1-5-2011 10:26 AM
O 暈兄~~~好東西應該不要放過呀~~~:)
支持some大大:handshake:
唔知幾時出電王呢??
支持some大正post,我今年入的SHF大部份都因遲左入手而用3魚找1入手的,真劍紅更用3魚幾入手,諗起都肉痛
因為之前幾套電王電影我都唔係好滿意~~~所以一直都無時間睇呢三套電影~~~只係呢兩日終於"的起心肝"睇&#2165 ...
Somebody_Ex 發表於 1-5-2011 09:55 PM

新電如果冇靚價等再版算,入返隻joker同skull先