Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.63~~~失去的你會珍惜嗎~~~New Den-O Strike Form

入到NEW電王真係一件樂事!
一來破咗唔使貴買限定之憂,
二來QC同配件令人為之雀躍!
pein 發表於 1-5-2011 10:46 AM
我明白 pein 兄 GE 心情~~~:) 呢隻新版真係造福咗好多朋友~~~:DD
龍子無變埋武器好似差緊D野咁
yugi 發表於 1-5-2011 10:48 AM
有少少咁啦~~~不過 Gun Form 都出過場~~~:) 只係齊格真係變咗大茄~~~:x
好心急!還有二天才能拿貨!:63:
....文字間帶點傷感無奈.....some大的文筆不簡單呢!
323 發表於 1-5-2011 10:56 AM
每次有大事發生或者睇咗一套好 Touch GE 戲都會有一啲體會~~~忽然有感而發想寫多一啲感受~~~:78: 拉打故事可以造到咁有意思~~~一定要推薦一下~~~:$
留名支持 新版真係靚好多
leah周 發表於 1-5-2011 10:56 AM
係 leah 兄之前個帖度睇過~~~呢隻新版電王應該係你至愛之一~~~:77:
可惡的笨大, 居然將一隻限定版重設再出:angry:
幾時到幽汽呢:unhappy:
SOME 大的精彩好帖 真係百看不厭~!
戰將 發表於 1-5-2011 10:59 AM
戰將兄過獎了~~~可以同玩具出帖係一件好開心GE事~~~大家鍾意我已經好滿足啦~~~:77:
原來個故事咁感人  遲些再追返先~
thanks for taking time to make such great report!
fktuen 發表於 1-5-2011 11:04 AM
THX   fktuen 兄支持~~~:) 我啱啱又再開黎從頭睇多次~~~真係值得回味~~~上原美來演技真係好好~~~:handshake:
十ト:71:
新電係好正,不過係入手時貴貴貴::angry:
Great report of this new shf :71:, though I'm not a new den-o fan :sleep:
支持呀:handshake:
some大從玩具中找到人生點子!!! 點可以唔support呢!!!:71: 我都會繼續努力自己嘅人生方向!!!

PS: 聽日到我出帖先!!! hohohoh....!!!:35:
:43:十卜下先
可惜我仲未買到
heero_w_gundam 發表於 1-5-2011 11:18 AM
THX heero 兄支持~~~希望你可以買到啦~~~:(
同感! 舊眼凹凸底紋好d, 同埋夠紅。新既有d橙...
big9kan 發表於 1-5-2011 11:29 AM
其實新眼都做到個效果~~~但係影相時唔夠舊版隻眼咁立體~~~:)
都係哩幾句:
新電外型好, 附件質數高,
慶幸得正圖, 可惜買唔到.
bigjohn2hk 發表於 1-5-2011 11:38 AM
john 兄成首詩咁打落黎喎~~~:D 點解今次失咗手GE~~~係咪早咗一日出失咗預算~~~:?
我用完們背扣扣劍之後
脫色sad
JOKerK 發表於 1-5-2011 12:57 PM
你係咪有手汗呀~~~定係真係用咗力"啪"埋去~~~:(
some大呢個帖簡值 無.得.彈!
F.S.飛煞 發表於 1-5-2011 12:59 PM
多謝飛煞兄支持~~~太過獎啦~~~:(
你影 GE 相愈來愈好~~~如果有部好啲鏡頭 GE 相機~~~應該可以更上一層樓~~~:)
Some大既post永遠是最正的
timothy276217 發表於 1-5-2011 01:11 PM
多謝 timothy 兄支持~~~:) TD 其實有唔少朋友影相同出帖都好有心~~~:64:有時見成個主版都係轉貼日本圖片同報告~~~真係希望各位多啲出帖撐場~~~幫本地朋友爭番少少光~~~:64:
我就係睇完藍篇中毒
hofai 發表於 1-5-2011 02:28 PM
故事真係好 touch~~~我尋晚由頭重溫咗一次~~:handshake: 另外睇埋黃編之後都見到有少少感動位~~~應該都係小林靖子監修時加咗啲溫馨場面落去~~~:)
新電
零光 發表於 1-5-2011 02:39 PM
THX 零光兄支持~~~你應該買咗啦係咪~~~:65:
十卜some 大,
買左都未有時間打開來玩, 睇你個報告攪到我要即刻開盒玩...
virtualman 發表於 1-5-2011 04:12 PM
THX virturalman 支不斷的支持~~~:)新電雖然好玩~~~但我更想各位朋友接收到藍編GE迅息~~~:handshake:
呢部電影雖然未睇過,但系感覺外形好正啊,加上some大詳細測評,有點心動想買,多謝分享
bond123 發表於 1-5-2011 04:14 PM
希望 bond123兄可以兩樣都達成~~~睇過藍編又買到新電~~~:)