Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.63~~~失去的你會珍惜嗎~~~New Den-O Strike Form

舊板梗係重啦... 根本係裝著變身來的
玩具 發表於 1-5-2011 05:35 PM
裝著因為有金屬件~~~所以一定會重過 SHF~~:DD 但新舊SHF 新電主要重量分別係用 GE 膠料唔同咗~~~舊版隻料較實淨同硬身~~~新版多咗軟膠成份~~~所以輕咗身~~~:78:
佳作無得頂。
聶風 發表於 1-5-2011 05:42 PM
THX 聶風兄支持~~~:64:
好有心的玩評,令不大看特攝亦對電王多了認識:)
大大所出的post全部都是精華
TD玩具老師 發表於 1-5-2011 05:46 PM
老師兄過獎了~~~近排你係TD真係深居簡出~~~得到你留名支持係小弟榮幸~~~:64:
[quote]依隻新素體活動能力出奇咁好, 好彩有訂同無買上一版
macwindyhk 發表於 1-5-2011 06:46 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=5140770&ptid=153433][img]舊版其實都好好~~~只係玩具應該要不斷改進先啱GE~~~:65:
隻新電王扲TEDDY劍個手掌唔係好扲得好實把TEDDY劍
stronger123 發表於 1-5-2011 07:56 PM
有同感~~~我用咗少少寶貼幫手~~~:38:
jang post!!! Support!!!
pcwolf 發表於 1-5-2011 08:51 PM
THX pcwolf 兄支持~~~:)
支持some大大
唔知幾時出電王呢??
hokevinho 發表於 1-5-2011 10:08 PM
THX hokevinho 兄支持~~~:) 我相信電王推出之日不遠矣~~~:(
支持some大正post,我今年入的SHF大部份都因遲左入手而用3魚找1入手的,真劍紅更用3魚幾入手,諗起都肉痛
calvines1995 發表於 1-5-2011 11:00 PM
THX clavines 支持~~~你要緊貼啲我哋消息而作出行動啦~~~:DD
琛哥~~~好正啊~~~好耐無見~~^^~
終於唔使賣底褲XD~~~
我未買啊...唉~我驚我追時又炒起咗....因為呢隻真係好掂~~~
舊版我一早收起唔捨得玩~~
新電如果冇靚價等再版算,入返隻joker同skull先
O暈 發表於 1-5-2011 11:28 PM
再版會有好大機會~~~睇吓係隔幾耐咁啫~~~:)
好心急!還有二天才能拿貨!
vipkabuto 發表於 1-5-2011 11:47 PM
今日應該可以拿到貨嗎~~~:D
可惡的笨大, 居然將一隻限定版重設再出
幾時到幽汽呢
msz006_ver.ka 發表於 1-5-2011 11:51 PM
msz 兄係咪之前用高價入咗隻限定版呀~~~:( 幽汽同牙王命運我諗無咁好啦~~~再販機會好微~~~:(
十ト
新電係好正,不過係入手時貴貴貴:
saga522 發表於 1-5-2011 11:59 PM
算吧 saga 兄~~~今日先買重貴呢~~~入到心頭好就OK啦~~~:)
thx 果汁兄支持~~~呢兩日假期應該可以攞出黎陪吓佢啦~~~
thx dennistoys 兄支持~~~新舊版我 ...
Somebody_Ex 發表於 1-5-2011 09:49 PM

再販唔知幾時了...
支持:71:
睇頭幾張覺得小腿好似有D向前彎咁:62:
Great report of this new shf , though I'm not a new den-o fan
roundbun 發表於 2-5-2011 12:08 AM
THX roundbun 兄支持~~~:)
支持呀
一文字 發表於 2-5-2011 12:23 AM
THX 一文字兄支持~~~:77:
some大從玩具中找到人生點子!!! 點可以唔support呢!!! 我都會繼續努力自己嘅人生方向!!!

PS:  ...
aeromanCCM 發表於 2-5-2011 02:01 AM
人生就是這樣~~~擁有的便不會怎樣珍惜~~~到突然失去就會後悔~~~:( 好多時我都係咁~~~:42:
多謝你的支持~~~:77:
十卜下先
ZIN 發表於 2-5-2011 03:54 AM
THX ZIN 兄~~~:65:
我明白 pein 兄 GE 心情~~~ 呢隻新版真係造福咗好多朋友~~~
有少少咁啦~~~不過 Gun Form 都出過 ...
Somebody_Ex 發表於 1-5-2011 11:41 PM

而且仲造福咗好多"賣家"~~~:DD
好有心的玩評,令不大看特攝亦對電王多了認識
WalkerMachine 發表於 2-5-2011 11:07 AM
THX WalkerMachine 兄支持~~~:)
琛哥~~~好正啊~~~好耐無見~~^^~
終於唔使賣底褲XD~~~
我未買啊...唉~我驚我追時又炒起咗....因為呢 ...
知行者 發表於 2-5-2011 09:04 PM
呢位老師好少見你出場喎~~~:77:近排點解~~~係咪少咗玩玩具呀~~~:65:
再販唔知幾時了...
dennistoyS 發表於 2-5-2011 11:12 PM
可能會好快~~~OOO Tatoba 就係一個好例子~~~就算唔係~~~ Hit 貨都有八九成機會再販~~~:77:
支持
睇頭幾張覺得小腿好似有D向前彎咁
waven 發表於 3-5-2011 01:28 AM
THX waven 兄支持~~~新電隻腳無錯真係好似有少少外彎~~~不過係對腳設計問題啫~~~本身無事GE~~~:73: